Nightwish jatkaa Suomen Virallisen Listan ykkösenä viikolla 41

11.10.2024

Virallisen Albumilistan kärjessä jatkaa Nightwishin uusi Yesterwynde-albumi. Toisena listalle on noussut Coldplayn viikko sitten julkaistu Moon Music. Kyseessä on yhtyeen kymmenes albumi ja se sisältää mm. feelslikeimfallinginlove-hittikappaleen. Coldplay on kehittänyt kestävän kehityksen toimenpiteitä ja Moon Music -albumi on ensimmäinen maailmassa, joka julkaistaan 140g EcoREcord rPET LP-muodossa. Jokainen kopio sisältää yhdeksän kuluttajajätteestä kierrätettyä PET-muovipulloa. Listan kolmantena on yli puoli miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa omaava Turisti ROADMAN-albumillaan. Neljäntenä on listoilla viihtyvän Averagekidluken debyyttialbumi YUNO ja viidentenä listalle on noussut Arppa uudella Muovipussi kummittelee -albumilla.

Singlelistan ykköspaikalla pysyy Turisti kultaa striimanneella Taikuri-hitillään. Toisena listalla on Sexmanen uusi, epävarmoista ajatuksista kertova Riittämätön-kappale, joka on osa artistin tulevaa albumia. Kolmantena listapaikkaa pitää AHTI ja Isac Elliot Sun luokse -kappaleella. Neljäntenä listalla on Mirellan hittibiisi Löytää mut ja viidentenä Turistin ja Averagekidluken Vitun hyvin

Myös Fyysisen Albumilistan kärjessä pysyy Nightwishin albumi Yesterwynde, joka on pysynyt TOP-listojen kärjessä julkaisusta asti. Toisena listalla on Coldplayn uutuusalbumi Moon Music. Kolmantena on Arpan uusi albumi Muovipussi kummittelee, joka on artistin neljäs albumi. Neljäntenä on Samu Haberin uusi albumi Me Free My Way ja viidentenä listalla on tanskalaisen rock-yhtyeen D-A-D:n albumi Speed Of Darkness.

Viikolla 41 Radiolistan TOP 5 kärkipaikalla pysyy kuusi viikkoa putkeen ykkösenä olleet Robin Packalen ja TUPE. Häitä Pidelly -kappaleella. Listan toisena pysyy Mirellan ja Lauri Haavin Luotathan-hitti. Kolmanneksi on noussut Shaboozeyn A Bar Song (Tipsy) -kappale ja neljäntenä on Jenni Vartiaisen ja Etan Viimeinen Pisara. Viidenneksi listalle on noussut uuden albumin julkaisseen Coldplayn feelslikeimfallinginlove.

Suomen Virallinen Lista on myös Spotifyssa. Listat päivitetään aina maanantaisin. Löydät viikon albumi- ja singlelistan täältä:
https://open.spotify.com/user/suomenvirallinenlista?si=11f91808da7b4501.

Uutuuksia Albumilistalla
#2 Coldplay – Moon Music
#5 Arppa – Muovipussi kummittelee
#7 Tuuli – Kuivaa kyyneleet
#16 DJ Ibusal – Mukava Paikka
#21 Samu Haber – Me Free My Way
#28 Shakkii – Pelaa shakkii
#32 D-A-D – Speed Of Darkness
#42 Blood Incantation – Absolute Elsewhere

Albumilista TOP 10
#1 Nightwish – Yesterwynde
#2 Coldplay – Moon Music
#3 Turisti – ROADMAN
#4 Averagekidluke – YUNO
#5 Arppa – Muovipussi kummittelee
#6 AHTI – AHTI
#7 Tuuli – Kuivaa kyyneleet
#8 HUGO – Kehykset
#9 Billie Eilish – HIT ME HARD AND SOFT
#10 KUUMAA – Pisara meressä

Singlelista TOP 10
#1 Turisti – Taikuri
#2 Sexmane – Riittämätön (feat. Tomi Saario)
#3 AHTI, Isac Elliot – Sun luokse
#4 Mirella – Löytää mut
#5 Turisti, Averagekidluke – Vitun hyvin
#6 Averagekidluke – On / Off
#7 Mirella, Lauri Haav – Luotathan
#8 SHRTY – Sirkus
#9 Mirella – Timanttei
#10 Robin Packalen – Täydellinen ex

Fyysinen albumilista TOP 5
#1 Nightwish – Yesterwynde
#2 Coldplay – Moon Music
#3 Arppa – Muovipussi kummittelee
#4 Samu Haber – Me Free My Way
#5 D-A-D – Speed Of Darkness

Listat voit katsoa kokonaisuudessaan osoitteesta: https://www.ifpi.fi/lista/

Löydät Virallisen Listan myös sosiaalisen median kanavista:
Facebook: https://www.facebook.com/listaykkonen?ref=hl 
Instagram: https://instagram.com/listaykkonen/
X: https://twitter.com/listaykkonen

#listaykkönen

Musiikkituottajat – IFPI Finland ry koostaa ja julkaisee viikoittain seuraavat suomalaisten musiikinkulutusta mittaavat listat: Albumilista (TOP 50), Singlelista (TOP 50), Fyysinen albumilista (TOP 10) ja Radiosoittolista (TOP 100)