Järjestöt

Ifpi logo

IFPI

IFPI Secretariat in London is responsible for co-ordinating international strategies in the key areas of the organisation’s work – anti-piracy enforcement, technology, lobbying of governments and representation in international organisations, legal strategies, litigation and public relations.

www.ifpi.org

Gramex logo

Gramex ry

Gramex on Suomen esittävien taiteiljoiden ja musiikkituottajien tekijänoikeusjärjestö.

www.gramex.fi

ttvk logo

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry valvoo jäsentensä oikeuksia sekä tiedottaa ja kouluttaa tekijänoikeudesta.

www.antipiracy.fi

Teosto logo

Teosto

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teosto ry on säveltäjien, sanoittajien, sovittajien ja musiikin kustantajien tekijänoikeusjärjestö.

www.teosto.fi

MES logo

Musiikin edistämissäätiö MES

Musiikin edistämissäätiön eli MESin, jonka Gramex ja Teosto perustivat kesällä 2012, tarkoituksena on edistää ja tukea kotimaista monimuotoista musiikkia. Kotimaisella musiikilla tarkoitetaan suomalaisten tai Suomessa vakituisesti asuvien esittävien taiteilijoiden sekä säveltäjien, sanoittajien ja sovittajien tuotantoa.

www.musiikinedistamissaatio.fi

Music Finland logo

Music Finland

Sivuilta löytyy tietoa musiikkivientihankkeista, alan tilastoista ja luvuista sekä ajankohtaisia alan kuulumisia.

www.musicfinland.fi

Muusikkojen liitto -logo

Muusikkojen liitto

Suomen Muusikkojen Liitto ry on vuonna 1917 perustettu muusikkojen ammattijärjestö, johon kuuluu noin 3 400 jäsentä. Noin kolmannes jäsenistöstä on orkesterimuusikkoja, ja kaksi kolmannesta toimii freelancereina musiikin eri sektoreilla.

muusikkojenliitto.fi