Suomen Virallinen Lista uudistuu

31.3.2023

Suomen Virallinen Lista alkaa ilmestyä 31.03.2023 alkaen perjantaisin klo 17. Uudistuksen myötä mukaan tulee ensimmäistä kertaa YouTube Musicin videostriimit. Listalla siirrytään samalla myös audiopalvelujen osalta taloudellisesti painotettuun malliin, jossa mainosrahoitteisilta tileiltä tapahtunutta kuuntelua painotetaan eri tavalla kuin premium-tileiltä tapahtunutta kuuntelua. Lisäksi uudistuksen myötä Singlelista laajenee TOP 20:stä TOP 50:een.

Maria ”Bifu” Ahonen on luonut listalle uuden visuaalisen ilmeen.

Suomen Virallinen Lista on viikoittain julkaistava listaus Suomen myydyimmistä äänitteistä ja suoratoistopalveluiden kuunnelluimmasta sisällöstä. Listoja julkaistaan albumeista (TOP 50), singleistä (TOP 50), fyysisistä albumeista (TOP 10) sekä radiosoitosta (TOP 100). Listaa julkaisee Musiikkituottajat – IFPI Finland ry.

Katso listoja täältä: www.ifpi.fi/lista/

Suomen Virallinen Lista koostetaan virallisten listaliikkeiden, eli äänitemyyntipisteiden ja musiikin suoratoistopalveluiden ilmoittamien tietojen perusteella. Spotifyssa julkaistaan myös maanantaisin päivittyvää Suomen Virallinen Albumilista ja Suomen Virallinen singlelista -soittolistoja.

Suomen Virallinen Lista Spotifyssa:
open.spotify.com/user/suomenvirallinenlista?si=11f91808da7b4501

Suomen Virallinen Lista koostetaan seuraavien äänitemyyntipisteiden ja musiikkipalveluiden ilmoittamien tietojen perusteella:

8raita Record Store, Apple Music, Backstage Rock Shop, Deezer, EasyZone, Ficra/Inverse, Hel Goods, iTunes, Levyikkuna, Levykauppa Äx, Musiikki Kullas, Onnigom, Prisma, Qobuz, Rolling Records, Soundbyte, Spotify, Tidal, YouTube

Suomen Virallinen Lista somessa:

www.instagram.com/listaykkonen
www.facebook.com/listaykkonen
www.twitter.com/listaykkonen

www.suomenvirallinenlista.fi

#listaykkönen #suomenvirallinenlista #albumilista #singlelista #fyysinenalbumilista

Lisätietoja:
Musiikkituottajat – IFPI Finland ry,
Tommi Kyyrä, tommi.kyyra@ifpi.fi