Costin “LIMBO” jälleen kerran ykkösenä Suomen Virallisella Listalla viikolla 52!

1.1.2023 Costi - Listaykköskuva

Costin LIMBO-albumi on kolmatta viikkoa putkeen Albumilistan ykkösenä! Toisella sijalla tällä viikolla on Suvi Teräsniskan klassikkoalbumi Tulkoon joulu, joka pudottaa GettomasaVastustamattoman kolmannelle sijalle.
Joulunvietto on tuonut raskaampaakin joulutunnelmaa Albumilistalle, nimittäin Raskasta Joulua -musiikkiprojektin ensimmäinen albumi vuodelta 2004 on noussut neljännelle sijalle.

Olisitko arvannut: koko singlelistan TOP 5 on täynnä joulumusaa! Ensimmäisellä sijalta löytyy Wham!:n Last Christmas ja toisella sijalla on Mariah CareyAll I Want For Christmas Is You.
Kolmannella sijalla koreilee kotimaista joulumusaa eli Haloo Helsinki! -yhtyeen Joulun kanssas jaan (feat. Cantores Minores).

Jouluntunnelmakaan ei voi hillitä K-popin suosiota Suomessa: RM:n Indigo on noussut Fyysisen albumilistan kärkeen!
Vaikka tämän viikon Lista on ihan syystäkin joulupainotteinen, se ei ole estänyt JVG:tä nousemasta viidennelle sijalle uusimmalla albumilla Mun tapa pelata.

Listat kokonaisuudessaan osoitteesta https://www.ifpi.fi/lista/

Löydät meidät myös sosiaalisen median kanavista:
https://www.facebook.com/listaykkonen?ref=hl
https://instagram.com/listaykkonen/
https://twitter.com/listaykkonen
#listaykkönen

Suomen Virallinen Lista Spotifyssa:
https://open.spotify.com/user/suomenvirallinenlista?si=11f91808da7b4501

Spotifyn soittolistat päivittyvät maanantaisin.

Musiikkituottajat – IFPI Finland ry koostaa ja julkaisee viikoittain seuraavat suomalaisten musiikinkulutusta mittaavat listat: Albumilista (TOP 50), Singlelista (TOP 20), Fyysinen albumilista (TOP 10) ja Radiosoittolista (TOP 100).