Sinustako Emma-ehdokas?

11.10.2022 Emma Gaala

Voisiko sinun, bändisi tai yrityksesi julkaisu olla tämän vuoden virallinen Emma-ehdokas?

Suomalaisen musiikin arvostetuin tapahtuma Emma Gaala viettää 40-vuotisjuhlaa helmikuussa 2023 ja ehdokasilmoittautuminen on nyt avautunut! Ilmoittautuminen on avoinna maanantaihin 24.10.2022 klo 23.59 asti. Olemme myös päivittäneet Emman sääntöjä, joten luethan ne läpi ennen ilmoittautumista täältä.

Tänä vuonna mukaan on saatu uusi Vuoden Alternative ja kovasti odotettu Vuoden Musiikintekijä -kategoriat, joista jälkimmäisen ehdokkaat valitsee Suomen Musiikintekijät ry:n kasaama erikoistuomaristo. Lopullisen voittajan Vuoden Musiikintekijä & Vuoden Alternative -kategorioissa valitsee Emman päätuomaristo.

HUOM. Jos olet julkaisemassa musiikkia ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen (25.10-7.11.2022 välisenä aikana), Emma-ehdokkuuden muut edellytykset täyttyvät ja haluat mukaan jo tämän vuoden ehdokaskäsittelyyn, niin olethan meihin erikseen yhteydessä: info@emmagaala.fi.

Lisäohjeita ja tarkempaa tietoa itse ilmoittautumisen tekemiseen löydät täältä.