Emma Gaala julkistaa ensimmäiset esiintyjänsä!

25.10.2022 Emma Gaala banneri

Ensi vuonna 40-vuotisjuhliaan viettävää Emma Gaalaa juhlitaan liveyleisön kanssa Helsingin jäähallissa perjantaina 3. helmikuuta. Suomalaisen musiikin suurinta vuosittaista tapahtumaa juhlistavat esiintymisellään ainakin VV, Isac Elliot ja Vesala. Tapahtuman liput ovat myynnissä, kuka tahansa voi tulla paikanpäälle seuraamaan ainutlaatuisia musiikkiesityksiä ja palkintojenjakoa.

Uudet Emma-ehdokkaat julkistetaan torstaina 8.12.2022. Ensi vuonna 40-vuotista taivaltaan juhliva Emma Gaala uudistuu lanseeraamalla uudet Vuoden Alternative ja Vuoden Musiikintekijä -ehdokassarjat, joista jälkimmäisen ehdokkaat valitsee Suomen Musiikintekijät ry:n kasaama erikoistuomaristo. Lopullisen Emma-voittajan Vuoden Musiikintekijä ja Vuoden Alternative -kategorioissa valitsee Emman päätuomaristo. Uusien ehdokassarjojen lisäksi Emma Gaalassa palkitaan musiikkialan menestyjiä yli kahdessakymmenessä ehdokassarjasssa.

Emma-ehdokkuuksia odotellessa päästään kuitenkin jo valmistautumaan juhlatunnelmaan, sillä Emma Gaalan ensimmäiset esiintyjät on julkistettu tänään. Nämä ensimmäiset kiinnitykset lupailevat tasokasta ja monipuolista musiikkitarjontaa.

Jäähallin lavalle nousevat ensi vuoden alussa hartaasti odotetun Neon Noir -sooloalbumin julkaiseva VV eli Ville Valo, tänä vuonna ennätyksiä rikkonut, jättihitit 20 min ja Makso mitä makso julkaissut poptähti Isac Elliot ja Suomen lahjakkaimpiin taiteilijoihin lukeutuva Vesala, joka on jättämässä soolouransa useamman vuoden mittaiselle tauolle ensi vuoden aikana. Lisää Emma-esiintyjiä julkaistaan loppuvuoden aikana.

Emma Gaalan arvot ja säännöt löytyvät täältä.
Emma Gaalan ensi vuoden ehdokaskategoriat löytyvät täältä.

EMMA GAALA 2023
Päivämäärä: Pe 3.2.2023
Paikka: Jäähalli, Helsinki

Liput:
Gaalan liput ovat myynnissä osoitteessa lippu.fi/emmagaala

Suora tv-lähetys Nelosella ja Ruudussa 3.2.2023 alkaen klo 20.00

Mediakuvat:
Lataa VV:n mediakuvat täältä
Lataa Isac Elliotin mediakuvat täältä
Lataa Vesalan mediakuvat täältä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116

Seuraa Emma Gaalaa myös sosiaalisessa mediassa:
Facebook: @EmmaGaala
Instagram: @emmagaala
Twitter: @emma_gaala

#emmagaala
#emmagaala2023

www.emmagaala.fi