Villieläin nosti juhlatunnelmaa ja Harry Styles muurasi talonsa vankaksi juhannusviikolla 26!

3.7.2022

Harry Styles nauttii kesästä Albumilistan ykkössijalla jo viidennettä viikkoa! Listaviikkoja albumilla on jo yhteensä 6. Kolmen hengen englantilainen rock-yhtye Porcupine Tree nousee sijalle 2. uudella albumillaan CLOSURE / CONTINUATION  ja viikko sitten Stadionin valloittanut Haloo Helsinki! pysyttelee viiden kärjessä kolmantena. Älä pelkää elämää on ollut Listalla jo 42 viikkoa! BEHMin Draaman kaari viehättää edelleen ja albumi pysyy sijalla 4.

Nykyään virolainen yhtye Teflon Brothers ja heidän albumi Circus on myös yksi juhannusviikon kuunnelluimmista. Circus on muutamia viikkoja lukuunottamatta ollut vuodesta 2017 albumilistalla. Korkeimmillaan albumi on ollut sijalla 4. vuonna 2017 ja nousee tällä viikolla ekan kerran tämän jälkeen top 5:een!

CLOSURE / CONTINUATION  on viikon myydyin fyysinen albumi. Toisena listalta löytyy Korealaisesta Twice yhtyeestä tuttu Nayeon omalla nimikko debyyttialbumillaan Im Nayeon. Folkmetallia soittava Alestorm löytyy sijalta kolme ja Michael Monroe tiputtautuu sijalle neljä. Emma Gaalassa katsojat villinnyt legendaarinen duo Matti ja Teppo nousevat uudella albumillaan Ollaan kuin ennen Fyysisen albumilistan himoituimpien joukkoon sijalle viisi.

Villieläintä ei kakkossija pidellyt kun se kipuaa Singlelistan kärkeen uudelleen. Amatimies hoitaa hommiaan sijalla kaksi ja Isac Elliot kaasuttelee eteenpäin tällä viikolla sijalta 3.  Gettomasan Shamppanjadieetti pitää paikkansa sijalla 4.  Portion Boys ja Teflon Brothers julkaisivat menevän version Mariliin Nautin elämästä kappaleesta, joka julkaistiin alunperin vuonna 2000.

Uutuuksia albumilistalla:
#2 Porcupine Tree – CLOSURE / CONTINUATION
#16 Mairee – BACK 2 RAVE
#25 NAYEON – IM NAYEON
# 36 Jenni & Juho – Koska olet sen arvoinen

Albumilista TOP 10:
#1 Harry Styles – Harry’s House
#2 Porcupine Tree – CLOSURE / CONTINUATION 
#3 Haloo Helsinki! – Älä pelkää elämää
#4 BEHM – Draaman kaari viehättää
#5 Teflon Brothers – Circus
#6  Drake – Honestly, Nevermind
#7 Gettomasa – Diplomaatti
#8 pehmoaino – kaukana kotoa
#9 Rammstein – Zeit
#10 Lyttä – REIJO

Singlelista TOP 10:
#1 Ramses II – Villieläin
#2 JVG – Amatimies
#3 Isac Elliot – 20min (feat. william & Cledos)
#4 Gettomasa – Shamppanjadieetillä
#5 Portion Boys, Teflon Brothers – Nautin elämästä
#6 El Migu – Erilainen
#7  Olli Halonen – Suomen kesä
#8 BESS – Ram pam pam
#9 Joe L – Käytöstapoi (feat. william)
#10 Antti Tuisku – GRINDR MAYHEM (feat. BESS)

Fyysinen albumilista TOP 5:
#1 Porcupine Tree – Closure/ Continuation
#2  NAYEON – IM NAYEON
#3 Alestorm – Seventh rum of a seventh rum
#4 Michael Monroe – I Live Too Fast to Die Young
#5 Matti ja Teppo – Ollaan kuin ennen


Listat kokonaisuudessaan osoitteesta
https://www.ifpi.fi/lista/

Löydät meidät myös sosiaalisen median kanavista:
https://www.facebook.com/listaykkonen?ref=hl
https://instagram.com/listaykkonen/
https://twitter.com/listaykkonen

Suomen Virallinen Lista Spotifyssa:
https://open.spotify.com/user/suomenvirallinenlista?si=11f91808da7b4501

Spotifyn listat päivittyvät maanantaisin.


Musiikkituottajat – IFPI Finland ry koostaa ja julkaisee viikoittain seuraavat suomalaisten musiikinkulutusta mittaavat listat: Albumilista (TOP 50), Singlelista (TOP 20), Fyysinen albumilista (TOP 10) ja Radiosoittolista (TOP 100).