Musiikkivuoden parhaimmisto palkitaan Emma Gaalassa perjantaina – katso lista esiintyjistä ja palkinnonjakajista!

3.5.2022
Kotimaisen musiikkialan vuoden parhaimmisto palkitaan Emma Gaalassa perjantaina 6.5. Suora lähetys Suomen arvostetuimmasta musiikkialan palkintotapahtumasta Helsingin Jäähallista alkaa Ruudussa ja Nelosella klo 20. Luvassa on upea musiikkishow, jossa nähdään jälleen unohtumaton kattaus ainutkertaisia esityksiä Suomen kovimmilta artisteilta.

Emma Gaalassa esiintyvät Juha TapioEllinooraBlind ChannelChisu, Gasellit, lisäksi Samma gamla vanliga -jättihitin ensimmäistä kertaa yhdessä esittävät CledosAveragekidluke ja A36 sekä niin ikään ensimmäistä kertaa yhdessä lavalla nähtävät Portion Boys ja Matti Teppo. Perinteikkäässä tulokaspotpurissa esiintyvät vuoden tulokas -kategorian ehdokkaat VIIVIHassan MaikalPyrythekid, Sexmane ja Arppa.

Emma Gaalan esitykset jäävät vuodesta toiseen elämään ja niistä puhutaan pitkään. Tänä perjantaina lavalla nähdään mm. kokonainen kerrostalolavaste, useita kymmeniä tanssijoita ja ainutlaatuisia ensiesityksiä. Esimerkiksi Ellinoora esittää ensimmäistä kertaa livenä supertähti Ed Sheeranin kanssa duettona levytetyn biisin. Myös soolouransa jäädyttämisestä kertonut Chisu esittää gaalassa soolouransa toistaiseksi viimeiseksi jäävän biisin ensimmäistä kertaa livenä.

Heikki Paasosen juontamassa suorassa lähetyksessä palkintoja ovat jakamassa mm. ErinJannika BMira LuotiSami Kuronen, JVGNasima RazmyarMolybrosBEHMEvelinaJaajo LinnonmaaJanni Hussi ja monta muuta.

Osa gaalan palkinnoista jaetaan jo ennen illan suoran lähetyksen alkua Emma Gaalan etkoilla. Emma Gaalan etkoja voit seurata livestreamina Ilta-Sanomien sivuilta is.fi klo 18:30 alkaen.

Emma Gaala suorana lähetyksenä Ruudussa ja Nelosella perjantaina klo 20.
Emma Gaalan etkot livestreamina is.fi klo 18:30.

Liput:
Gaalan liput ovat myynnissä osoitteessa www.ticketmaster.fi/emmagaala


Lisätiedot Nelonen Media:

PR & Sisältömarkkinointi -tiimi:

tiedotus@nelonenmedia.fi
PR & Press -tuottaja:
mia.paavonen@nelonenmedia.fi

Lisätiedot (Emma Gaala) ja haastattelupyynnöt:
Liekki Promotion/Nora Norrlin

nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116

Facebook: @EmmaGaala
Instagram: @emmagaala
Twitter: @emma

www.emmagaala.fi