Emma Gaalassa palkittiin musiikkialan parhaimmistoa

6.5.2022

Illan voitokkain oli Blind Channel, joka pokkasi kuusi Emma-palkintoa.

Viime vuoden menestyneimpiä artisteja ja musiikkialan ammattilaisia palkittiin tänään Emma Gaalassa, jota vietettiin jo 36. kerran. Helsingin jäähallissa yhdessä paikalla olleen yleisön kanssa juhlitun gaalan voitokkain oli Suomea viime vuoden Euroviisuissa edustanut Blind Channel, joka palkittiin kaikkiaan kuudessa ehdokaskategoriassa (Vuoden yhtye, Vuoden biisi, Vuoden rock, Vuoden striimatuin kotimainen biisi, Vuoden vienti-Emma sekä yleisön äänestämä Vuoden kotimainen artisti/yhtye). Illan menestyjiin lukeutui myös kolmella Emmalla palkittu Ellinoora (Vuoden artisti, Vuoden albumi ja Vuoden pop). Katso kaikki tämän vuoden voittajat täältä.

Nelosella suorana lähetyksenä nähdyssä gaalassa esiintyivät kestosuosikki Juha Tapio, Ed Sheeranin kanssa tekemänsä dueton ensiesittänyt Ellinoora, kuudella Emmalla palkittu Blind Channel, uuden Mun kulta -biisinsä ensimmäistä kertaa livenä esittänyt Chisu, Vuoden rap/R&B -Emmalla palkittu Gasellit sekä Samma gamla vanliga -jättihitin ensimmäistä kertaa yhdessä esittäneet Cledos, Averagekidluke ja A36 sekä niin ikään ensimmäistä kertaa yhdessä samalle lavalle nousseet Portion Boys ja Matti & Teppo. Perinteikkäässä tulokaspotpurissa esiintyivät vuoden tulokas -kategorian ehdokkaat VIIVI, Hassan Maikal, Pyrythekid, Sexmane ja Arppa.

Emma Gaala -lähetys on jälkikäteen katsottavissa Ruudussa, josta löytyy klippeinä myös kaikki gaalassa nähdyt esitykset ja kohokohdat. Suomen suurimman vuotuisen musiikkialan juhlagaalan järjestää Musiikkituottajat – IFPI Finland ry.

Lataa Emma mediakuvat (Julius Konttinen ja Niki Soukkio) täältä
Kansiota täydennetään illan aikana. Saataville tulee kuvia punaiselta matolta, gaalan esityksistä, palkinnon jakajista ja voittajista sekä Emma-voittajista palkintoineen.

www.emmagaala.fi

Facebook: @EmmaGaala
Instagram: @emmagaala
Twitter: @emma

Lisätiedot:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116