Portion Boys featuring Matti ja Teppo täydentää Emma Gaalan esiintyjäkattauksen!

27.1.2022

Tiedote 27.1.2022,  julkaisuvapaa klo 9.00

Helsingin jäähalliin toukokuulle siirtyneen gaalan lipunmyynti jatkuu tänään

Vuoden biisi -sarjassa jättihitillään Vauhti kiihtyy (feat. Matti ja Teppo) ehdolla oleva Portion Boys viimeistelee Emma Gaalan tämän vuoden esiintyjäkattauksen. Energisistä live-esiintymisistään tunnettu bilebändi tuo lavalle mukanaan legendaariset laulajaveljekset Matin ja Tepon. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kokoonpano esittää liki kymmenen miljoonaa striimiä keränneen jättihittinsä yhdessä.

Olemme äärimmäisen otettuja ja innoissamme kun pääsemme valtaamaan Emma Gaalan lavan yhdessä Matin ja Tepon kanssa!  Aiomme pitää huolen siitä, että meininkiä ja vauhtia tulee riittämään, kommentoi Portion Boys.

Portion Boysin ja Matin ja Tepon lisäksi Emma Gaalassa esiintyvät kaikki jo aiemmin julkistetut artistit ja yhtyeet: Blind Channel, Chisu, Ellinoora, Gasellit, Juha Tapio, Lauri Tähkä ja perinteinen tulokaspotpuri, jossa lavalle astelevat kaikki Vuoden tulokas -sarjan ehdokkaat: Arppa, Hassan Maikal, Pyrythekid, Sexmane ja VIIVI. Lisäksi gaalassa kuullaan Cledoksen, Averagekidluken, iben ja A36:n Samma Gamla Vanliga (Remix). Myös tämä biisi nähdään ensimmäistä kertaa livenä niin, että liki koko alkuperäinen kokoonpano, ibeä lukuun ottamatta, on samalla lavalla.

Emma Gaala piti alkuperäisen suunnitelman mukaan järjestää helmikuun alussa, mutta Suomen huonontuneen koronavirustilanteen takia gaala siirrettiin toukokuun alkuun. Samalla paikka muuttui Helsingin jäähalliksi. Nyt siirron mukanaan tulevat muutostyöt on tehty ja gaalan lipunmyynti on jälleen tästä päivästä lähtien käynnissä osoitteessa www.ticketmaster.fi/emmagaala.

Emma Gaalaan jo aiemmin ostetut liput siirtyvät helmikuulta toukokuulle. Ticketmaster on yhteydessä näihin asiakkaisiin eikä siirto vaadi toimenpiteitä asiakkailta. Helmikuulle ostettu lippu on mahdollista myös palauttaa 5.2.2022 mennessä.

EMMA GAALA 2022
Päivämäärä: Pe 6.5.2022
Paikka: Jäähalli, Helsinki

Liput:
Gaalan liput ovat myynnissä osoitteessa www.ticketmaster.fi/emmagaala

Suora tv-lähetys Nelosella ja Ruudussa 6.5.2022 alkaen klo 20.00

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Liekki Promotion/Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116

www.emmagaala.fi

Facebook: @EmmaGaala
Instagram: @emmagaala
Twitter: @emma