Vuoden 2022 Emma Gaala järjestetään perjantaina 6.5. Helsingin jäähallilla

23.12.2021

Tiedote 23.12.2021, julkaisuvapaa klo 14.00

Vuoden 2022 Emma Gaala järjestetään perjantaina 6. toukokuuta Helsingin jäähallilla. Siirron syynä on Suomen huonontunut koronavirustilanne.

Vuoden 2022 Emma Gaala oli tarkoitus järjestää Hartwall Arenalla helmikuun alussa. Suomen huonontuneen koronavirustilanteen takia gaala on kuitenkin päätetty siirtää toukokuun alkuun. Siirron yhteydessä myös paikka vaihtuu, Suomalaisen musiikin suurinta juhlaa vietetään Helsingin jäähallilla.

– On todella harmillista joutua siirtämään Emma Gaala myös tällä kertaa, mutta pandemialle emme voi mitään. Saamme varmasti toukokuulle rakennettua ikimuistoisen Emman hienojen kotimaisten taiteilijoiden ja maailman parhaan suomalaisen musiikin ympärille niin, että myös liveyleisö pääsee nauttimaan juhlasta,
sanoo Musiikkituottajien apulaisjohtaja Tommi Kyyrä.

Pyrkimyksenä on saada kaikki helmikuiseen Emma Gaalaan suunnittelut esiintyjät mukaan myös toukokuussa ja tällä hetkellä näyttääkin siltä, että muutoksia ei ole tulossa.

Emma Gaalaan ostetut liput siirtyvät helmikuulta toukokuulle. Ticketmaster tulee lähettämään kaikille lipunostaneille automaattisesti uudet liput jäähallissa pidettävään tapahtumaan. Tapahtumapaikan vaihduttua liput siis vaihdetaan uusiin, mutta se ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä. Uudet liput postitetaan helmi-maaliskuun aikana.

Jos haluat kuitenkin palauttaa jo ostetun lippusi, saat lippukaupalta ohjeet miten toimia. Liput tulee palauttaa 5.2.2022 mennessä. Lippukauppa ottaa yhteyttä sähköpostitse jokaiseen lipun ostaneeseen ja kertoo tarkemmat toimintaohjeet.

Vuoden 2021 Emma-ehdokkaat julkistettiin 14. joulukuuta. Eniten ehdokkuuksia saivat Ellinoora, Gasellit, Haloo Helsinki! ja Viivi kukin viidellä ehdokkuudella. Radio Suomipopin järjestämä Vuoden artisti tai yhtye -yleisöäänestys on parhaillaan käynnissä osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/emmagaala22
ja äänestys päättyy alkuperäisen aikataulun mukaisesti 21.1.2022.

Emma Gaalan arvot ja säännöt löytyvät täältä:
https://www.ifpi.fi/emma/emma-gaalan-saannot-2021/

Ehdokkaiden kuvat (kuvaaja: Julius Konttinen):
https://bit.ly/emmagaala22_pressi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Liekki Promotion/Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 01166

www.emmagaala.fi

Facebook: @EmmaGaala
Instagram: @emmagaala
Twitter: @emma