Vuoden 2021 Emma Gaala -ehdokkaat on julkistettu!

14.12.2021

Tiedote 14.12.2021, julkaisuvapaa klo 14:30

Vuonna 2021 eniten ehdokkuuksia saivat Ellinoora, Gasellit, Haloo Helsinki! ja Viivi kukin viidellä ehdokkuudella. Emma Gaala järjestetään liveyleisön kanssa Hartwall Arenalla lauantaina 5.2.2022.

Vuoden 2021 Emma -palkintoehdokkaat julkistettiin tänään. Palkinnot jaetaan maamme suurimmassa ja arvostetuimmassa vuotuisessa musiikkialan palkintotapahtumassa Emma Gaalassa. Eniten ehdokkuuksia tänä vuonna kahmivat Ellinoora (Vuoden pop, Vuoden albumi, Vuoden artisti, Vuoden biisi, Yleisöäänestys), Gasellit (Vuoden musiikkivideo, Vuoden rap/R&B, Vuoden albumi, Vuoden yhtye, Yleisöäänestys), Haloo Helsinki! (Vuoden pop, Vuoden albumi, Vuoden yhtye, Vuoden biisi, Yleisöäänestys) ja Viivi (Vuoden musiikkivideo, Vuoden pop, Vuoden biisi, Vuoden tulokas, Yleisöäänestys).

Katso kaikki ehdokkaat täältä
(lista excelinä)
Huomioithan, että Vuoden tuottaja -sarjan ehdokkaita sekä various-artist -julkaisuja (mm. muutama lastenlevy) lukuun ottamatta kaikki ehdokkaat ovat ehdolla myös yleisöäänestyksessä. Ehdokkaita voi äänestää osoitteessa emmagaala.fi aina 30.1.2022 saakka.

Voittajat valitaan Helsingin Hartwall Arenalla lauantaina 5.2. järjestettävässä Emma Gaalassa, jonka juontaa Heikki Paasonen. Järjestyksessään 36. Emma Gaala tarjoaa tuttuun tapaan ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä vuoden menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintymässä saman illan aikana.

Emma Gaalassa esiintyy kova kattaus kotimaan kärkinimiä
Tähän mennessä esiintymisensä Emma Gaalassa ovat varmistaneet Suomen menestyneimpiin pop-artisteihin lukeutuva Chisu, neljässä kategoriassa ehdolla oleva Blind Channel, persoonallisesta äänestään ja isoista pop-lauluistaan tunnettu Ellinoora, ensimmäisen Emmansa vuoden 2019 gaalassa pokannut Gasellit, keikkataukonsa Emma Gaalaan päättävä kestosuosikki Juha Tapio ja Suomen karismaattisimpiin live-esiintyjiin lukeutuva Lauri Tähkä. Lisäksi gaalassa kuullaan syksyn musiikki-ilmiöksi noussut Cledoksen, Averagekidluken, iben ja A36:n Samma Gamla Vanliga (Remix). Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun yli viisi miljoonaa striimiä kerännyt biisi nähdään livenä niin, että liki koko alkuperäinen kokoonpano, ibeä lukuun ottamatta, on samalla lavalla. Gaalassa nähdään myös perinteinen tulokaspotpuri. Tuttuun tapaan Emma Gaalassa nähdään vielä yllätysesiintyjä, joka julkistetaan myöhemmin.

Emma Gaalaa voi seurata sekä paikan päällä Hartwall Arenalla että suorana lähetyksenä myös Nelosella ja Ruudussa. Gaalan lippujen myynti on käynnissä Ticketmasterissa.

Emma Gaalan arvot ja säännöt löytyvät täältä:
https://www.ifpi.fi/emma/emma-gaalan-saannot-2021/

EMMA GAALA 2022
Päivämäärä: La 5.2.2022
Paikka: Hartwall Arena, Helsinki

Liput:
Gaalan liput ovat myynnissä osoitteessa www.ticketmaster.fi/emmagaala
Ostorajoitus 8 lippua/asiakas

Suora tv-lähetys Nelosella ja Ruudussa 5.2.2022 alkaen klo 20.00

Esiintyjien kuvathttps://bit.ly/emmagaala22_pressi

Linkkiin päivittyy Julius Konttisen ottamat tuoreet kuvat ehdokkaista. Kuvat ovat vapaasti käytettävissä Emma-uutisoinnin yhteydessä. Kuvaajan nimi mainittava.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Liekki Promotion/Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116

www.emmagaala.fi

Facebook: @EmmaGaala
Instagram: @emmagaala
Twitter: @emma_gaala

#EmmaGaala
#EmmaGaala2022