Emma Gaala julkistaa lisää esiintyjiä!

13.12.2021

Tiedote 13.12.2021, julkaisuvapaa klo 09.00

Liveyleisön kanssa lauantaina 5.2.2022 järjestettävää Emma Gaalaa päästään juhlimaan kovassa artistikattauksessa. Hartwall Arenan lavalle tulevat nousemaan niin Chisu, Blind Channel, Ellinoora, Gasellit, Juha Tapio, Lauri Tähkä kuin Samma Gamla Vanliga (Remix) -hitin kokoonpanokin. Lisää esiintyjiä julkistetaan vielä talven aikana. Emma-ehdokkaat paljastetaan huomenna klo 14.30.

Suomalaisen musiikin suurinta juhlaa vietetään jo 36. kertaa 5.2.2022. Emma Gaala tarjoaa jälleen ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä vuoden menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintymässä saman illan aikana. Vuoden 2021 Emma-ehdokkaat paljastetaan huomenna tiistaina 14.12. klo 14.30, mutta esiintymisensä ensi vuoden Emma Gaalassa on varmistanut jo kova kattaus kotimaan kärkinimiä.

Helmikuussa Emma Gaalan lavalle nousevat Suomen menestyneimpiin pop-artisteihin lukeutuva Chisu, Dark Side -hitillään potin tänä vuonna räjäyttänyt Blind Channel, persoonallisesta äänestään ja isoista pop-lauluistaan tunnettu Ellinoora, vuoden yhtye -palkinnon Emma Gaalassa vuonna 2019 pokannut Gasellit, keikkataukonsa Emma Gaalaan päättävä kestosuosikki Juha Tapio ja Suomen karismaattisimpiin live-esiintyjiin lukeutuva Lauri Tähkä. Lisäksi gaalassa kuullaan syksyn musiikki-ilmiöksi noussut Cledoksen, Averagekidluken, iben ja A36:n Samma Gamla Vanliga (Remix). Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun yli viisi miljoonaa striimiä kerännyt biisi nähdään livenä niin, että liki koko alkuperäinen kokoonpano, ibeä lukuun ottamatta, on samalla lavalla. Perinteisen tulokaspotpurin esiintyjät selviävät huomisen ehdokasjulkistuksen jälkeen. Tuttuun tapaan Emma Gaalassa nähdään vielä yllätysesiintyjä, joka julkistetaan myöhemmin.

Emma Gaalaa voi seurata sekä paikan päällä Hartwall Arenalla että suorana lähetyksenä myös Nelosella ja Ruudussa. Gaalan lippujen myynti on käynnissä Ticketmasterissa.

Emma Gaalan arvot ja säännöt löytyvät täältä: www.emmagaala.fi/fi/etusivu

EMMA GAALA 2022
Päivämäärä: La 5.2.2022
Paikka: Hartwall Arena, Helsinki

Liput:
Gaalan liput ovat myynnissä osoitteessa www.ticketmaster.fi/emmagaala
Ostorajoitus 8 lippua/asiakas

Suora tv-lähetys Nelosella ja Ruudussa 5.2.2022 alkaen klo 20.00

Esiintyjien kuvat: https://bit.ly/2ZGFZHx

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Liekki Promotion/Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116

www.emmagaala.fi

Facebook: @EmmaGaala
Instagram: @emmagaala
Twitter: @emma_gaala