Emma Gaala julkistaa ensimmäiset esiintyjänsä!

1.11.2021

Tiedote 1.11.2021, julkaisuvapaa klo 09.00

Emma Gaala järjestetään jälleen liveyleisön kanssa 5.2.2022 ja tuolloin Hartwall Arenan lavalla tullaan näkemään ainakin listaykköseksi menneen Viimeinen romantikko -albumin julkaissut Ellinoora ja keikkatauoltaan Emma Gaalassa palaava Juha Tapio.

Suomalaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, päästään jälleen viettämään liveyleisön kanssa Hartwall Arenalla lauantaina 5. helmikuuta, jolloin on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä vuoden menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintymässä saman illan aikana.

Ensimmäisenä esiintymisensä Emma Gaalassa ovat varmistaneet vuoden 2019 vuoden naissolistin Emmalla palkittu laulaja-lauluntekijä Ellinoora, jonka syyskuussa julkaistu kolmas studioalbumi Viimeinen romantikko nousi ilmestymisensä jälkeen sekä Suomen virallisen albumilistan että fyysisen albumilistan ykköseksi. Albumilta julkaistu Dinosauruksii -hitti on komeillut radiolistojen soitetuimpana yli kaksi kuukautta ja kappale on tähän mennessä kerännyt yli 5 miljoonaa kuuntelukertaa yksistään Spotifyssä.

Ellinooran lisäksi Hartwall Arenan lavalle nousee Juha Tapio, joka jäi keikkatauolle joulukuussa 2019 loppuunmyydyn Hartwall Arenan konserttinsa jälkeen. Esiintyminen Emma Gaalassa tulee olemaan ensimmäinen tauon jälleen. Paluusinglellään Valitsisin sut radioaallot valloittanut Juha tullaan näkemään myöhemmin ensi vuonna mm. stadionkeikalla Tampereen Ratinassa.

Emmoissa esiintyminen on mulle iso kunnia. Suomalaisen musan paluu areenalle yleisön kanssa on myös symbolisesti hieno juttu. On ilo päästä juhlimaan musaa ja suunnittelemaan esitystäni; musiikki tulee olemaan luonnollisesti keskiössä, mutta haluan kertoa tarinaa myös visuaalisesti, romanttisesti ja suureellisesti. Olisipa jo helmikuu!, sanoo Ellinoora.

Vuoden 2021 Emma-ehdokkaat ja palkintokategoriat julkistetaan tiistaina 14.12.2021. Viime vuoden voitokkain oli BEHM, joka palkittiin seitsemällä Emmalla. Gaalan lippujen myynti on käynnissä Ticketmasterissa. Emma Gaalaa voi seurata suorana lähetyksenä myös Nelosella ja Ruudussa.

Emma Gaalan arvot ja säännöt löytyvät täältä: www.emmagaala.fi/fi/etusivu

EMMA GAALA 2022
Päivämäärä: La 5.2.2022
Paikka: Hartwall Arena, Helsinki

Liput:
Gaalan liput ovat myynnissä osoitteessa www.ticketmaster.fi/emmagaala
Ostorajoitus 8 lippua / asiakas

Suora tv-lähetys Nelosella ja Ruudussa 5.2.2022 alkaen klo 20.00

Juha Tapion ja Ellinooran kuvat: https://bit.ly/2ZGFZHx

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116

www.emmagaala.fi