Viikolla 23 Måneskin jatkaa Listaykkösenä!

13.6.2021

Måneskin jatkaa listaykkösenä albumillaan Teatro D’ira – Vol. I. Fyysisen albumilistan ykköseksi nousee Billy F Gibbons uutuudellaan Hardware. Ursus Factory nousee albumilistan sijalle #6 sekä fyysisen listan sijalle #2 uutuudellaan Onnellinen sukupolvi. Singlelistan kärjessä viihtyy Måneskin kappaleella Zitti E Buoni. Tulevissa albumijulkaisussa esitellään tällä viikolla EttaTyttö sekä ediKyynelii.

Viikon 23 uutuudet albumilistalla
#6 Ursus Factory – Onnellinen Sukupolvi
#9 Billy F Gibbons – Hardware
#39 Exo – Don’t Fight The Feeling

Albumilistan TOP 10
#1 Måneskin – Teatro D’ira – Vol. I
#2 Olivia Rodrigo – SOUR
#3 BEHM – Draaman Kaari Viehättää
#4 Måneskin – Chosen
#5 Måneskin – Il Ballo Della Vita
#6 Ursus Factory – Onnellinen Sukupolvi
#7 Klamydia – Hiljainen Pöytä Läheltä Orkesteria
#8 Kaija Koo – Taipumaton
#9 Billy F Gibbons – Hardware
#10 Mikael Gabriel – Elonmerkki

Singlelistan TOP 10
#1 Måneskin – Zitti E Buoni
#2 Måneskin – I Wanna Be Your Slave
#3 Blind Channel – Dark Side
#4 Olivia Rodrigo – Good 4 U
#5 Måneskin – Beggin’
#6 Erika Vikman, Arttu Wiskari – Tääl On Niin Kuuma
#7 JVG – Kran Turismo (Feat. Raappana)
#8 Lil Nas X – Montero (Call Me By Your Name)
#9 Elena Tsagrinou – El Diablo
#10 Haloo Helsinki! – Piilotan Mun Kyyneleet

Fyysisen albumilistan TOP 5
#1 Billy F Gibbons – Hardware
#2 Ursus Factory – Onnellinen Sukupolvi
#3 Klamydia – Hiljainen Pöytä Läheltä Orkesteria
#4 Silver Lake By Esa Holopainen – Silver Lake By Esa Holopainen
#5 Kaija Koo – Taipumaton

Tulevia albumijulkaisuja
18.6 Etta – Tyttö
Koskettavalla Prinsessa -hitillään Spotifyn Top10:n noussut Etta julkaisee odotetun debyyttialbuminsa Tyttö perjantaina 18. kesäkuuta. Etta on työstänyt albumiaan viimeisen puolentoista vuoden ajan ja sillä on mukana feattaamassa Erin, VilleGalle ja william. Debyyttialbumilla on yhteensä 11 kappaletta, joista kaksi on julkaista ennakkoon. Etta toivoo, että albumi kannustaisi jokaista olemaan rohkeasti oma itsensä.

”En voisi olla enempää fiiliksissäni tästä kokonaisuudesta! Tuntuu et tää on se, mitä varten siel studiol oon tehnyt töitä viimeiset neljä vuotta. Nyt oon löytänyt sen mun jutun. Välillä on ollut itelläki kamppailuu mun artisti-identiteetin kaa, et oonko mä nyt räppäri vai laulaja. Koen et tällä levyllä oon löytäny sen täydellisen kultaisen keskitien. Tää levy on minä. Se on suora kertomus musta ja mun elämästä.”

Etta on pääkaupunkiseudulta ponnistava artisti, joka herätti vuonna 2017 hip hop -piirien mielenkiinnon sosiaaliseen mediaan ladatuilla rap-videoillaan. Viime vuonna Emma-ehdokkuudella Vuoden Rap/R&B -kategoriassakin huomioitu Etta on julkaissut aiemmin kaksi omaa EP:tä ja vieraillut lukuisilla hittibiiseillä, kuten Lukas Leonin kappaleissa XTC ja Rooma sekä STEREO -tuottajaduon singlellä Vuosien päästä.

18.6. edi – Kyynelii
Kyynelii on suorasanaisista ja rehellisistä teksteistä koostuva räppäri edin debyyttialbumi. Albumin fokuskappale Kyynelii edustaa oivallisesti tummanpuhuvan ja pop-koukkuisten kertosäkeet taitavan artistin musiikkia. Kyynelii-albumilla on mukana myös aiemmin kultarajan rikkonut marraskuussa 2019 julkaistu single Hei rakas.

Listat löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta https://www.ifpi.fi/lista/
sekä somesta:
https://www.facebook.com/listaykkonen?ref=hl
https://instagram.com/listaykkonen/
https://twitter.com/listaykkonen

Musiikkituottajat - IFPI Finland ry koostaa ja julkaisee viikoittain seuraavat suomalaisten musiikinkulutusta mittaavat listat: Albumi (TOP 50), Single (TOP 20), Fyysinen albumilista (TOP 10) ja Radiosoittolista (TOP 100).