Pyhimyksen ja Eino Grönin uuden kappaleen ensi-esitys Emma Gaalassa 14.5.21

13.5.2021

Kuusinkertainen Emma-voittaja Pyhimys julkaisee Emma Gaalan 35. juhlavuoden kunniaksi uuden kappaleen Hyvät hautajaiset, joka saa ensi-esityksensä gaalan päätösnumerossa, perjantaina 14.5.2021. Kappaleella mukana on ikoninen, iskelmä- ja tangolaulajana tunnettu sekä vuonna 1993 Erikois-Emmalla palkittu suomalaisääni Eino Grön.

Hyvät hautajaiset -kappaletta ovat olleet tekemässä Pyhimyksen lisäksi Jurek Reunamäki, Henna Sarriola sekä Olli Äkräs. Äkräs on myös tuottanut kappaleen sekä äänittänyt sen yhdessä Risto Hemmin kanssa.

Melankolinen, syvälle suomalaisuuden syövereihin uppoutuva kappale pohjustaa Pyhimyksen tulevaa albumia, jonka teema perustuu artistin omiin kokemuksiin Suomesta ja suomalaisuudesta. Hyvät hautajaiset -kappale julkaistaan Spotifyssa ja kaikissa muissa suoratoistopalveluissa heti esityksen jälkeen, noin klo 21.30.

Lisätiedot:
Mari Hautamäki/Universal Music Finland
Mari.hautamaki@umusic.com
+358400685701


Kuva:

Aliisa Sinkkonen/Studio 1851