Poikkeuksellisen musiikkivuoden parhaimmisto palkitaan Emma Gaalassa perjantaina!

11.5.2021

Kotimaisen musiikkialan vuoden parhaimmisto palkitaan pitkän poikkeusajan värittämän vuoden jälkeen Emma Gaalassa perjantaina 14.5.2021. Suora lähetys Suomen arvostetuimmasta musiikkialan palkintotapahtumasta alkaa Nelosella ja Ruudussa klo 19.00.

Luvassa on poikkeusjärjestelyistä huolimatta upea musiikkishow, jossa tullaan näkemään jälleen ainutlaatuinen ilta Suomen kovimmilla artisteilla, ennennäkemättömillä erikoisesiintymisillä ja ainutkertaisilla artistiyhteistöillä.

Emma Gaalassa esiintyvät jättihittinsä ensimmäistä kertaa yhdessä esittävät Elastinen ja Jenni Vartiainen, Arttu Wiskari & Leavings orkesteri, uuden biisinsä ensimmäistä kertaa esittävä Sanni sekä kotimaisen metallimusiikin pioneeri Mokoma, joka esittää upeasti visualisoidun hittinsä Toinen ihminen. Tulokaspotpurissa nähdään BEHM, william, Mouhous, Lauri Haav, Pihlaja ja LÄHIÖBOTOX. Luvassa on lisäksi vielä toistaiseksi salainen artistiyhteistyö.

Heikki Paasosen juontamassa gaalassa palkintoja ovat jakamassa mm. Jaana Pelkonen, Alma Hätönen, Ellinoora, Haloo Helsingin Elli ja Jukka, Pikku G, Leri Leskinen, Lenni-Kalle Taipale, Lauri Ylönen ja Aki Hakala, Ressu Redford, Arja Koriseva, Maija Vilkkumaa, Erin, Sami Kuronen ja Ellen Jokikunnas.

Poikkeusjärjestelyin järjestettävässä gaalassa osa palkinnoista jaetaan jo ennen illan suoran lähetyksen alkua Emma Gaalan etkoilla. Alma Hätösen ja Sami Kurosen juontamaa Emma Gaalan etkoja voit seurata livestreamina Ilta-Sanomien sivuilta is.fi klo 17.30 alkaen.

Emma Gaala on suunniteltu koronaturvallisuus erityisen huolellisesti huomioiden. Kaikki Emmaan osallistuvat henkilöt; ehdokkaat, esiintyjät, palkinnonjakajat, tuotantohenkilökunta ja median edustajat testataan ennakkoon ja vain tuoreella negatiivisella testituloksella pääsee sisään Messukeskukseen. Noudatamme Gaalan järjestelyissä viranomaisten ohjeistuksia, osallistujamäärää on rajoitettu ja hygieniasta sekä turvaväleistä huolehditaan tarkasti.

Emma Gaala suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa perjantaina klo 19.00.

Emma Gaalan etkot livestreamina is.fi klo 17.30.