Emma Gaala julkistaa ensimmäiset esiintyjänsä!

17.12.2020

Emma Gaalaa vietetään perjantaina 14.5.2021 ja tuolloin Hartwall Arenan lavalla tullaan näkemään ainakin Arttu Wiskari yhdessä Leavings-orkesterin kanssa sekä Elastisen ja Jenni Vartiaisen Epäröimättä hetkeekään -jättihitin ensimmäinen yhteisesitys.

Suomalaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, vietetään ensi vuonna alkuvuoden sijaan poikkeuksellisesti toukokuussa. Juhlapaikkana on tuttuun tapaan Hartwall Arena, joka tarjoaa ensiluokkaiset puitteet nähdä vuoden 2020 menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintymässä saman illan aikana. Gaalaa voi seurata joko paikan päältä tai Neloselta suorana tv-lähetyksenä.

Ensimmäisenä esiintymisensä ovat varmistaneet tämän vuoden isoimmista hiteistä vastanneet Arttu Wiskari ja Leavings -orkesteri sekä Elastinen feat. Jenni Vartiainen. Arttu Wiskarin yhdessä Leavings-orkesterin kanssa keväällä 2020 julkaisema Tässäkö tää oli -biisi on ollut Spotifyn top 50 -listan ykkösenä, kerännyt YouTubessa yli viisi miljoonaa näyttöä sekä ollut yksi soitetuimmista radiobiiseistä tänä vuonna. Lisää herkkua yleisölle tarjoaa Spotifyssä yli 10 miljoonaa striimiä keränneen ja radioissa eniten soittokertoja tänä vuonna saaneen Epäröimättä hetkeekään -jättihitin ensimmäinen yhteisesitys, jossa sekä Elastinen että Jenni Vartiainen ovat samalla lavalla.

Emma-ehdokkaat julkistetaan torstaina 21.1.2021. Ensi vuonna palkintoja jaetaan kaikkiaan 21 ehdokassarjassa. Näiden ehdokassarjojen lisäksi Musiikkituottajat ry:n hallitus jakaa Vuoden vienti-, erikois- ja kultainen Emmat.

Emma Gaala tullaan järjestämään koronaturvallisesti ja viranomaisten sen hetkistä ohjeistusta noudattaen.

Emma Gaalan arvot ja säännöt löytyvät täältä: www.emmagaala.fi/fi/etusivu

Emma Gaala 2021
Päivämäärä: Pe 14.5.2021
Paikka: Hartwall Arena, Helsinki
Liput ovat myynnissä osoitteessa ticketmaster.fi/emmagaala.

Suora tv-lähetys Nelosella 14.5.2021 klo 19.00-21.30.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116
www.emmagaala.fi