Emma Gaala 2021 järjestetään 14. toukokuuta Hartwall Arenalla

25.11.2020

Tiedote 25.11.2020, julkaisuvapaa klo 09.00

Emma Gaala 2021 järjestetään 14. toukokuuta Hartwall Arenalla

Ehdokkaat julkistetaan tammikuun 21. päivä. Gaalan lippujen myynti alkaa perjantaina 27.11. klo 09.00.

Suomalaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, vietetään ensi vuonna alkuvuoden sijaan poikkeuksellisesti toukokuussa. Juhlapaikkana on tuttuun tapaan Hartwall Arena, joka tarjoaa ensiluokkaiset puitteet nähdä
vuoden 2020 menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintymässä saman illan aikana. Gaalaa voi seurata joko paikan päältä tai Neloselta suorana tv-lähetyksenä. Emma Gaalan lipunmyynti käynnistyy perjantaina 27.11. klo 09.00.

Asiakkaiden turvallisuus on tapahtumajärjestäjälle tärkein prioriteetti. Arenan yleisökapasiteetti on rajoitettu ja katsomo-lohkoittain paikalle otetaan maksimissaan puolet areenan normaalikapasiteetista, jotta turvavälit säilyvät.
Emma Gaala noudattaa viranomaisten sen hetkistä ohjeistusta kasvomaskien käytöstä ja edellyttää katsojilta kasvomaskin käyttöä, mikäli viranomaisohjeistus kasvomaskien käytöstä on tapahtuma-aikaan voimassa. Arenalla on saatavilla käsidesiä ja normaalit käsienpesumahdollisuudet wc-tiloissa. Tarkemmat ohjeet päivittyvät Ticketmasterin tapahtumasivulle lipunmyynnin alettua perjantaina 27.11. klo 09.00. Ohjeita päivitetään tarvittaessa tilanteen muuttuessa.

Seuraamme tarkasti aluehallintoviranomaisten ohjeita. Mikäli viranomaiset niin sallivat, on mahdollista, että tapahtumaan myydään enemmän paikkoja viranomaissääntöjen ja ohjeiden mukaisesti. Koko tapahtuman henkilökunta on varustautunut tarvittavin suojavarustein, kommentoivat Musiikkituottajien apulaisjohtaja Tommi Kyyrä ja Nelonen Median tapahtumapäällikkö Marko Salo.

Emma-ehdokkaat julkistetaan torstaina 21.1.2021. Ensi vuonna palkintoja jaetaan kaikkiaan 21 ehdokassarjassa, joista vuoden kotimainen artisti/yhtye valitaan yleisöäänestyksellä. Kategoriat ovat pääosin ennallaan, uusina mukana ovat Vuoden striimatuin ulkomainen biisi sekä Vuoden artisti, joka korvaa aiemmin olleet Vuoden naisartisti ja Vuoden miesartisti -sarjat.

Olemme keskustelleet aiheesta jo muutaman vuoden ajan ja seuranneet siitä käytävää keskustelua myös kansainvälisesti ja nyt tuntui sopivalta hetkeltä luopua erillisistä sarjoista, kommentoi Tommi Kyyrä Vuoden nais- ja miesartistisarjojen korvaantumista uudella Vuoden artistiehdokassarjalla.

Näiden ehdokassarjojen lisäksi Musiikkituottajat ry:n hallitus jakaa Vuoden vienti-, erikois- ja kultainen Emmat.

Emma Gaalan arvot ja säännöt löytyvät täältä: www.emmagaala.fi/fi/etusivu

Emma Gaala 2021
Päivämäärä: Pe 14.5.2021
Paikka: Hartwall Arena, Helsinki
Liput tulevat myyntiin perjantaina 27.11. klo 09.00 osoitteessa ticketmaster.fi/emmagaala.

Suora tv-lähetys Nelosella 14.5.2021 klo 19.00-21.30.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116
www.emmagaala.fi