Uusi työntekijä aloitti Musiikkituottajat – IFPI Finland ry:ssä

1.10.2020

Musiikkituottajat – IFPI ry:ssä aloitti 1.10.2020 uutena toimistovastaavana Jaana Karila.

Karila tulee ottamaan vähitellen haltuunsa keväällä 2021 eläkkeelle jäävän Musiikkituottajien pitkäaikaisen työntekijän Päivi Ryökkään työtehtävät.
Tiedottajan, media-assistentin ja yrittäjän tutkinnot suorittanut Jaana Karila on työskennellyt koko työuransa musiikin parissa ja viimeisimmät 9 vuotta pyörittäen Konkurssi Records ja Konkurssi Publishing – yrityksiä. ”On aivan ihanaa saada uusia haasteita, työkavereita ja tuoretta näkökulmaa uuden työni kautta. Nyt oli sopiva aika monessakin mielessä muutokselle. Olen innoissani päästessäni IFPI:n työtehtävien kautta osaksi musiikkialan kehittämistä.”

”Kiitämme Päiviä poikkeuksellisen pitkästä urasta ja merkittävästä työpanoksesta äänitealan hyväksi ja toivotamme Jaanan lämpimästi tervetulleeksi toimistoon. Uskomme, että Jaanalla on erittäin hyvät valmiudet tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen”, kommentoi Musiikkituottajat- IFPI Finlandin toiminnanjohtaja Antti Kotilainen.

Lisätietoja: Antti Kotilainen, puh. 0405481781