Toimistovastaava Musiikkituottajat – IFPI Finland ry:hyn

29.5.2020

Musiikkituottajat – IFPI Finland ry on Suomessa toimivia musiikkituottajia edustava aatteellinen yhdistys, jonka jäseniä ovat Suomessa äänitemusiikkia ammattimaisesti tuottavat yhtiöt. Edunvalvontatyön lisäksi vastaamme mm. äänitemusiikin kulutuksen tilastoinnista, Suomen Virallisen Listan koostamisesta, sekä Emma -palkinnoista ja Emma Gaalan järjestämisestä. Olemme osa musiikkituottajien kansainvälistä kattojärjestöä IFPI:ä. Lisätietoa meistä ja toiminnastamme: www.ifpi.fi

Etsimme pieneen ja dynaamiseen joukkoomme toimistovastaavaa vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu päivittäisistä toimistorutiineista huolehtimisen lisäksi tilastointi, taloushallinto, työryhmien sihteerinä toimiminen sekä Emma Gaalan järjestelyyn osallistuminen. Toimitilamme sijaitsevat tällä hetkellä Helsingin keskustassa, mutta muutamme Espoon Keilaniemeen vuoden 2021 aikana

Toivomme että omaat: AMK tai vastaava koulutus, office-ohjelmien sujuva käyttö ja hyvä suomen ja englannin kielen taito. Ansioiksesi luemme myös hyvät sosiaaliset taidot, oma-aloitteisuuden, yhteistyökyvyn sekä hyvän paineensietokyvyn.

Hakuaika: vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen, joiden liitteenä CV, pyydetään lähettämään sähköpostiosoitteeseen antti.kotilainen@ifpi.fi viimeistään 17.6.2020.

Lisätietoja toiminnanjohtaja Antti Kotilainen puh. 040 548 1781

Tarjoamme sinulle näköalapaikan musiikkialalle, sekä tilaisuuden kehittyä ja kehittää itsenäisesti omaa työnkuvaasi.