Antti Tuisku tekee paluun lavoille Emma Gaalassa – katso koko lista esiintyjistä ja palkinnonjakajista!

6.2.2020

Emma Gaala on jälleen suurempi kuin koskaan. Suomen kiinnostavin gaala nähdään lauantaina suorana lähetyksenä Nelosella.

Kotimaisen musiikkialan tärkeintä vuosittaista palkintotapahtumaa juhlitaan lauantaina 8.2. Hartwall Arenalla. Suora lähetys tapahtumasta alkaa Nelosella ja Ruudussa klo 20.

Luvassa on upea musiikkishow, jossa Suomen kärkimuusikot ja musiikkialan suurimmat tähdet kokoontuvat maan hulppeimmissa puitteissa tarjoamaan ainutkertaisia esityksiä sekä palkitsemaan vuoden menestyneimmät taiteilijat ja alan ammattilaiset. Gaalassa tullaan näkemään jälleen ainutlaatuinen show Suomen kovimmilla artisteilla, ennennäkemättömillä erikoisesiintymisillä ja ainutkertaisilla artistiyhteistöillä.

Emma Gaalan kuhistu yllätysesiintyjä paljastettiin tänä aamuna, kun perjantaina uuden Valittu kansa -albumin julkaiseva Antti Tuisku kertoi esittävänsä uutta musiikkia ensimmäistä kertaa Emma Gaalassa. Luvassa on jättimäinen show, joka tulee avaamaan koko Emma Gaalan.

“Show tulee olemaan urani isoin ja massiivisin yksittäinen esiintyminen”, Antti lupaa.

Lisäksi Emma Gaalassa esiintyvät niin ikään lavoille palaava Tehosekoitin, Anna Puu, Olavi Uusivirta, JVG, Lauri Tähkä, Chisu, Samuli Putro, Eriikka Maalismaa, Emil Holmström, Costee, Jesse Markin, F, MELO ja Yeboyah.

Heikki Paasosen juontamassa gaalassa palkintoja ovat jakamassa mm. Robin Packalen, Maryam Razavi, Jare Tiihonen, Katri Helena, Kalle Lindroth, Paula Vesala, Nasima Razmyar, Pete Parkkonen, Anna Puu, Alma Hätönen, Markku Kanerva, Anssi Kela, Laura Voutilainen, Jaana Pelkonen, tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen sekä  Anni Hautala ja Jaajo Linnonmaa.

Liput tapahtumaan ovat myynnissä Ticketmasterissa.