Emma Gaala julkistaa lisää esiintyjiä!

7.1.2020

Helmikuussa Hartwall Arenan lavalle nousevat jo aiemmin julkistettujen artistien lisäksi myös tänä vuonna eniten ehdokkuuksia kahminut JVG sekä ainutlaatuisen esityksen Emma Gaalaa varten valmistelleet Samuli Putro, Eriikka Maalismaa ja Emil Holmström. Uusien julkistusten myötä Emma Gaalan artistikattaus on yllätysesiintyjää lukuun ottamatta valmis.

Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus Emma Gaala on perinteisesti tarjonnut ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä vuoden menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintymässä saman illan aikana. Perinne jatkuu myös tänä vuonna, kun Hartwall Arenalla lauantaina 8.2.2020 esiintyy tuttuun tapaan useita isoja nimiä ja luvassa on jälleen myös gaalaa varten valmisteltuja uniikkeja esityksiä sekä yllätysesiintyjä.

Uusina kiinnityksinä Emma Gaalaan julkistetaan tänään sekä tänä vuonna kuudella Emma-ehdokkuudellaan eniten ehdokkuuksia kerännyt JVG ja ainutlaatuisen yhteisesiintymisen Emma Gaalaa varten valmistelleet Vuoden live ja Kriitikoiden -sarjassa ehdolla oleva Samuli Putro ja viulisti Eriikka Maalismaa sekä pianisti Emil Holmström, jotka ovat Schumann the Violin Sonatas -albumillaan ehdolla Vuoden klassinen -ehdokassarjassa.

Jo aiemmin on julkistettu että Emma Gaalassa tänä vuonna esiintyvät viittä Emma-palkintoa jännittävät Chisu ja Lauri Tähkä, Emmaa varten uuden dueton tehneet edellisessä gaalassa kahdella Emmalla palkittu Anna Puu ja tänä vuonna neljässä kategoriassa ehdolla oleva Olavi Uusivirta sekä ensi kesänä festivaalilavoille palaava Tehosekoitin, jonka ensimmäinen julkinen esiintyminen nähdään Emma Gaalassa.  Tänä vuonna tulokaspotpurin tarjoilevat costee, F, Jesse Markin, MELO ja Yeboyah. Emma Gaalan esiintyjistä on julkistamatta enää myöhemmin paljastettava yllätysesiintyjä. Viimeksi yllätyksestä vastasi näyttävän paluun englanninkielisellä materiaalillaan tehnyt Robin Packalen.

Emma Gaala on yleisölle avoin ja sinne voi ostaa liput Ticketmasterista. Gaalaa voi seurata myös suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa alkaen klo 20.00. Emma-ehdokkaat julkistettiin joulukuun puolessa välissä. Katso kaikki ehdokkaat Emma Gaalan nettisivuilta.

Emma Gaala 2020 pääyhteistyökumppanina jatkaa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK. Uusina pääyhteistyökumppaneina Emma Gaalalla on ilo esitellä kotimainen proteiinivälipalauutuus Promour by Leader, sekä yksi Euroopan suurimmista finanssialan yrityksistä, Klarna.

 Emma Gaala 2020

Päivämäärä: La 8.2.2020
Paikka: Hartwall Arena, Helsinki
Liput osoitteesta ticketmaster.fi/emmagaala

Suora lähetys Nelosella ja Ruudussa klo 20.00.

Mediakuvat
Artistien promokuvat: http://bit.ly/33iGJPh

Kuvat ehdokkaiden julkistustilaisuudesta (kuvaaja: Anni Hartikainen): http://bit.ly/34aJsdy

Emma Gaalan lisätiedot:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116

www.emmagaala.fi