Emma Gaala julkistaa ensimmäiset esiintyjänsä!

14.10.2019

Emma Gaalaa vietetään lauantaina 8.2.2020 ja tuolloin Hartwall Arenan lavalla esiintyvät ainakin Lauri Tähkä, Chisu, Tehosekoitin ja yllätysesiintyjä.

Suomalaisen musiikin suurinta juhlaa vietetään ensi vuoden helmikuussa jo 34. kertaa. Juhlapaikkana on jo toista kertaa Hartwall Arena, joka tarjoaa ensiluokkaiset puitteet nähdä vuoden 2019 menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintymässä saman illan aikana.

Ensimmäisenä esiintymisensä ovat varmistaneet Suomen energisimpiin ja karismaattisimpiin live-esiintyjiin kuuluva Lauri Tähkä, neljä albumia julkaissut ja 11 Emmaa voittanut Chisu sekä ensi vuonna festivaalilavoille paluun tekevä Tehosekoitin, jonka ensimmäinen julkinen esiintyminen nähdään Emma Gaalassa. Sekä Tähkällä että Chisulla on takanaan hieno vuosi. Lauri Tähkän keväällä 2019 julkaistu Meidän tulevat päivät albumi on ylittänyt platinalevyrajan ja levyltä julkaistut Mä en pelkää ja Palavaa vettä -singlet ovat pärjänneet erinomaisesti niin radioissa kuin striimauspalveluissakin. Chisu puolestaan julkaisi vuonna 2019 uuden albuminsa MOMENTUM 123 sekä kokonaisuuden päättäneen Post Momentum:in. Levyn teema on vahva ja ajankohtainen: muutos. Chisun uusi tuleminen otettiin vastaan ylistyksin ja levy sai kiitosta mm. Soundin (5 tähteä) ja Helsingin Sanomien (4 tähteä) arvioissa. Kokonaisuus esitteli yleisölle täysin uudenlaisen Chisun ja myös keikoilla entisen viiden hengen bändin on korvannut kaksi konemuusikkoa. Emma Gaalassa nähdään jälleen myös yllätysesiintyjä. Viimeksi yllätyksestä vastasi Robin Packalen, joka teki näyttävän paluun englanninkielisellä materiaalillaan.
Emma-ehdokkaat julkistetaan torstaina 12.12.2019.

Emma Gaala 2020
Päivämäärä: La 8.2.2020
Paikka: Hartwall Arena, Helsinki

Liput osoitteesta ticketmaster.fi/emmagaala
Suora tv-lähetys Nelosella.

Mediakuvat: http://bit.ly/33iGJPhhttp://bit.ly/33iGJPh

Lauri Tähkän haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland / aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Chisun haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland / isadora.kamotskin@warnermusic.com

Tehosekoittimen haastattelupyynnöt ja Emma Gaalan lisätiedot:

Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116
www.emmagaala.fi