Emma Gaalan ja Xamkin yhteistyö jatkuu

20.5.2019

Xamkin opiskelijat mukana Emma Gaalaan viestinnässä ja tapahtuman kehittämisessä myös seuraavan kahden vuoden ajan

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja Musiikkituottajat – IFPI Finland ry ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen, jonka mukaan Xamk jatkaa yhtenä Emma Gaalan kolmesta pääyhteistyökumppanista. Nyt tehty sopimus kattaa niin markkinoinnillisen näkyvyyden kuin opetuksellisen yhteistyön Emma Gaalan viestinnässä ja tuotannossa.

Xamkin opiskelijat ovat olleet mukana aiemmissa Emma Gaaloissa lukuisissa eri tehtävissä: mm. suunnittelemassa ja toteuttamassa someviestintää ja vuoden tulokassarjan palkintoa, puvustamassa Xamkin edustajia ja tapahtuman hosteja sekä toteuttamassa palvelumuotoilun kehityshanketta. Emma Gaala -yhteistyö tulee jatkumaan monipuolisena ja näkymään eri tavoin myös Xamkin omissa tapahtumissa ensi syksystä lähtien.

”Olemme todella tyytyväisiä siihen, että Xamk jatkaa Emman yhtenä pääyhteistyökumppanina. Emmassa on ollut mukana Xamkin opiskelijoita useilta eri aloilta ja Xamkin ehdottomana vahvuutena onkin monipuolisuus, joka puolestaan mahdollistaa myös yhteistyön sisällön säilymisen monipuolisena, monimuotoisena ja jatkuvasti uudistuvana” kommentoi jatkosopimusta Emma –palkinnoista ja Emma Gaalan järjestämisestä vastaavan Musiikkituottajat – IFPI Finlandin apulaisjohtaja ja Emma Gaalan vastaava tuottaja Tommi Kyyrä.

”Opiskelijat ovat paneutuneet Emmaan liittyviin hankkeisiin kiitettävän huolellisesti ja olemme kokeneet yhteistyön hyvin positiiviseksi. Vastineeksi pystymme tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuden osallistua Suomen suurimman viihdealan palkintotapahtuman toteuttamiseen, käytännön työstä oppimiseen sekä verkostoitumiseen alan yritysten kanssa.” Kyyrä jatkaa.

”Yhteistyö Emma Gaalan kanssa on ollut opiskelijoille mielekästä. Saatu palaute sekä opetuksesta että käytännön tekemisestä on ollut positiivista. Opiskelijoiden työpanos on näkynyt ja kuulunut monipuolisesti ennen tapahtumaa ja sen aikana. Viimeisen kahden vuoden aikana Emma Gaala yhteistyöhön on osallistunut vajaa 200 opiskelijaa, kertoo Xamkin viestintä- ja markkinointipäällikkö Tiivi Pukkila-Nupponen.
”Emman yhteistyökumppanina olemme saaneet myös monipuolisesti näkyvyyttä mediassa ja Xamkin tunnettuus on sen myötä kasvanut mukavasti, toteaa Pukkila-Nupponen.”

Lisätietoja:

Tiivi Pukkila-Nupponen, puh. 040 521 1809
Tommi Kyyrä, puh. 050 566 4226

Emma Gaala on Suomen suurin vuotuinen viihdealan palkintotapahtuma, joka järjestetään jo 34. kerran. Tapahtumapaikkana toimii Hartwall Arena. Emma Gaala nähdään suorana lähetyksenä Nelosella lauantaina 8.2.2020.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk – tarjoaa opetusta, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja yrityksille ja ihmisille.
Xamk profiloituu hyvinvoinnin, teknologian ja luovan talouden korkeakouluksi. Korkeakoulun kivijalkoina ovat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna, ja kampuksena koko maailma. Opiskelijoita on 9300 ja henkilökuntaa noin 750.