Emma Gaala -ehdokkaat on julkistettu

10.12.2017

Eniten Emma-ehdokkuuksia vuonna 2017 saivat Haloo Helsinki!, JVG ja Antti Tuisku, jotka kaikki myös esiintyvät gaalassa

Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus Emma Gaala järjestetään jälleen 3.2.2018. Tunnustusta kuluneen vuoden aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille jakava gaala on nyt julkistanut vuoden 2017 ehdokkaat. Palkintoja jaetaan yhdeksässätoista eri ehdokassarjassa, joista seitsemäntoista voittajan päättää alan ammattilaisista koostuva tuomaristo.  Kahdessa sarjassa valta on koko kansalla –vuoden musiikkivideota tulee äänestettäväksi osoitteessa www.kiss.fi ja vuoden artisti valitaan osoitteessa www.radiosuomipop.fi. Äänestykset alkavat ensi viikolla, tarkemmat tiedot julkaistaan osoitteessa www.emmagaala.fi.
 
Tänä vuonna ehdokkaaksi päästäkseen on pitänyt julkaista vähintään kolme kappaletta tai albumi kuluneen vuoden aikana (poislukien vuoden biisi ja vuoden video –sarjat, joissa yksikin julkaisu on riittävä ehdokkuuteen). Vuonna 2017 eniten ehdokkuuksia kahmivat Haloo Helsinki!, JVG ja Antti Tuisku, jotka kaikki saavat jännittää pystiä kuudessa eri ehdokassarjassa. Näiden jo julkistettujen sarjojen lisäksi on mahdollista, että Emma Gaalassa jaetaan vuosikohtaisesti erikseen harkittavia erikois-Emmoja.
 
32-vuotiasta Emma Gaalaa juhlitaan näyttävällä artistikattauksella Espoo Metro Areenalla 3.2.2018
Gaalassa esiintyvät mm.  ensi keväänä areena-kiertueelle lähtevä Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku,  nopeasti Suomen seuratuimpien ja striimatuimpien artistien joukkoon noussut Evelina, tuplaplatinaa myyneen Hulluuden Highway –albumin julkaissut Haloo Helsinki!, urallaan jo kahdeksan Emma-palkintoa napannut JVG,  40-vuotisjuhlavuottaan viettävä Popeda sekä kattavalle Euroopan-kiertueelle keväällä lähtevä Sunrise Avenue.
 
Lippujen ennakkomyynti alkaa ke 13.12. 2017
Emma Gaalan lippujen ennakkomyynti alkaa ke 13.12. klo 09:00 osoitteessa www.radiosuomipop.fi.
Liput kannattaa varata ajoissa, mikäli gaalaa haluaa seurata paikan päältä.  Emma Gaala nähdään suorana lähetyksenä Nelosella lauantaina 3.2. klo 20 alkaen. Gaala on katsottavissa Ruudussa heti tv-esityksen jälkeen.
 
Emma Gaala 2018
Päivämäärä: La 3.2.2018
Paikka: Espoo Metro Areena, Urheilupuistontie 3 02200 Espoo
 
Suora tv-lähetys alkaen klo 20:00 Nelosella.
 
Yleisöä pyydetään saapumaan ajoissa paikalle.
 
Vuoden 2018 Emma Gaalan pääyhteistyökumppaneiksi ovat vahvistuneet Espoon kaupunki ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – XAMK. Espoon kaupungin elinkeinojohtaja Tuula Antola toteaa yhteistyöstä seuraavaa: ”Espoon kaupungille on ollut iso ilo toimia jo vuosia Emma Gaalan isäntäkaupunkina ja yhteistyökumppanina. Länsimetron myötä Espoo ja siellä sijaitseva Espoo Metro Areena tapahtumapaikkana ovat entistä helpommin saavutettavissa ja tarjoavat kilpailukykyiset puitteet tapahtumajärjestäjille. Espoolaiset ovat aktiivista ja nuorekasta väkeä, joten moninaiselle tapahtumatarjonnalle on potentiaalia yleisöä ihan naapurissa. Tervetuloa Emmaan ja Espooseen”.  XAMK:n viestintä- ja markkinointipäällikkö Tiivi Pukkila-Nupponen kertoo puolestaan yhteistyöstä seuraavasti: ”Emma Gaala tarjoaa Xamkin opiskelijoille hienon mahdollisuuden päästä kehittämään Gaalan viestintää ja näkyvyyttä sekä koko tapahtumaa. Xamk on järjestänyt kolme erilaista opiskelijaprojektia, joista yksi oli syksyn aikana toteutettu some-opintojakso, johon osallistui reilut 70 opiskelijaa.  Opintojakson parhaimmista tiimeistä valittiin Emman viestinnän toteuttajat. Myös Vuoden Tulokas –palkintoa on suunniteltu muotoilun koulutuksessa järjestetyssä kilpailussa. Kolmantena opiskelijaprojektina on ollut palkinnon jakajien juhlapuvustuksen ja korujen suunnittelu ja toteutus.  Xamkilaisia on  Emma-yhteistyössä mukana reilut 100.”
 
Lisätietoja:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116

www.emmagaala.fi