JVG jatkaa listaykkösenä jo toista viikkoa albumilla Popkorni

9.9.2017

Tällä viikolla listaykkösenä jatkaa JVG ”Popkorni” (#1)! Albumilistan kärjestä löytyvät myös Ismo Alanko ”Yksin Vanhalla” (#2) ja Wöyh! ”Krtkrtk” (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Haloo Helsinki! ”Hulluuden Highway” (#4), Xxxtentacion ”17” (#5), Ed Sheeran ”Divide” (#6), Paradise Lost ”Medusa” (#7), Reino Nordin ”Antaudun” (#8), Queens Of The Stone Age ”Villains” (#9) ja Imagine Dragons ”Evolve” (#10).

Albumilistalta löytyy tällä viikolla seitsemän uutta albumia:

#2 Ismo Alanko – Yksin Vanhalla
#3 Wöyh! – Krtkrtk
#7 Paradise Lost – Medusa
#13 Motörhead – Under Cöver
#15 Jonna Tervomaa – Ääni
#29 Hevisaurus – Mikä Minusta Tulee Isona?
#31 The Script – Freedom Child

Sinkkulistalle nousee seitsemän uutta kappaletta: #5 Evelina – Tornado, #6 JVG – Lähen Menee (Feat. Reino Nordin), #9 Slim Mill – Kebab (Feat. Fatboy L & Asap Vergi), #11 JVG – Kruunu Tikittää (Feat. Tippa-T), #12 JVG – Tappiolla Tappiin (Feat. Märkä Simo), #15 JVG – En Sun Kaa (Feat. Bizi) sekä #17 JVG – Pitkät Päällä

Sinkkulistan TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#1 JVG – Älä Jätä Roikkuu
#2 Robin – Me Tehtiin Tää
#3 JVG – Hombre (Feat. Vesala)
#4 JVG – Matti & Teppo
#7 Antti Tuisku – Aamukuuteen (Feat. Erin)
#8 Taylor Swift – Look What You Made Me Do
#10 Justin Bieber, Bloodpop – Friends

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), lataus (TOP 30), stream (TOP 50) ja radiosoittolista (TOP 100).

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;

www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;

www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen

#listaykkönen #suomenvirallinenlista