Antti Tuisku – Anatude nousee lista ykköseksi

23.9.2017

Tällä viikolla listaykköseksi nousee Antti Tuisku ”Anatude” (#1)! Albumilistan kärjestä löytyvät myös JVG ”Popkorni” (#2) ja Foo Fighters ”Concrete and Gold” (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Ensiferum ”Two Paths” (#4), S-Tool ”Tolerance 0” (#5), Haloo Helsinki! ”Hulluuden Highway” (#6), Antti Tuisku ”En kommentoi” (#7), Xxxtentacion ”17” (#8), Ed Sheeran ”Divide” (#9) ja Sanni ”Sanni” (#10).

Albumilistalta tällä viikolla löytyy viisi uutta albumia:

#1 Antti Tuisku – Anatude
#3 Foo Fighters – Concrete and Gold
#4 Ensiferum – Two paths
#5 S-Tool – Tolerance 0
#14 Bts – Love yourself: Her

Sinkkulistalle tällä viikolla nousee kuusi uutta kappaletta: #1 Cheek – Sinä ansaitset kultaa, #3 Antti Tuisku – Tragedia, #5 Antti Tuisku – Swäg (feat. Jvg) #12 Post Malone – Rockstar (feat. 21 Savage), #14 Haloo Helsinki! – Tuntematon #18 Sam Smith – Too good at goodbyes 

Sinkkulistan TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#2 Jenni Vartiainen – Keinu
#4 JVG – Älä jätä roikkuu
#6 Antti Tuisku – Aamukuuteen (feat. Erin)
#7 Sanni – Timantit on ikuisia
#8 Robin – Me tehtiin tää
#9 Eveliina – Tornado
#10 Zayn – Dusk till Dawn (feat. Sia)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), lataus (TOP 30), stream (TOP 50) ja radiosoittolista (TOP 100).

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
http://www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä