Haloo Helsinki! jälleen albumilistan ykkönen

19.8.2017

Listaykkösenä jatkaa Haloo Helsinki! ”Hulluuden Highway” (#1)! Albumilistan kärjestä löytyvät myös Ed Sheeran ”Divide” (#2) ja Reino Nordin ”Antaudun” (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Imagine Dragons ”Evolve” (#4), Lana Del Rey ”Lust For Life” (#5), DJ Khaled ”Grateful” (#6), Calvin Harris ”Funk Wav Bounces Vol. 1” (#7), Teflon Brothers ”Circus” (#8), Antti Tuisku ”En Kommentoi” (#9) ja Keko Salata ”Neuroottinen, Dramaattinen, Charmikas” (#10).

 Albumilistalta löytyy tällä viikolla kaksi uutta albumia:

#26 Kesha – Rainbow
#43 $Uicideboy$ – songsthatwewontgetsuedforbutattheendofthedayweallgonnadieanyway

Sinkkulistalle nousee viisi uutta kappaletta: #1 Tuure Boelius – Eikö Sua Hävetä, #10 Avicii – Without You (Feat. Sandro Cavazza), #11 Aleksanteri Hakaniemi – Pane Mut Sekaisin, #14 Dua Lipa – New Rules sekä #18 Janna – Vaikee Mut Oikee (Feat. Nikke Ankara)

Sinkkulistan TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#2 Profeetat, Elastinen, Cheek – EYO (feat. Nelli Matula)
#3 Willy William, J Balvin – Mi Gente
#4 Pasi Ja Anssi – Kakkuu Järvellä (Feat. Portion Boys)
#5 Spekti – Juna (Feat. Tasis)
#6 Axwell / Ingrosso – More Than You Know
#7 Arttu Wiskari – Meidän Biisi
#8 Luis Fonsi, Daddy Yankee – Despacito (Remix) [feat. Justin Bieber]
#9 Antti Tuisku – Hanuri (feat. Boyat)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), lataus (TOP 30), stream (TOP 50) ja radiosoittolista (TOP 100).

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;

www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä; 

www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen