Vain Elämää – Kausi 6 Toinen Kattaus jatkaa listaykkösenä

17.6.2017

Tällä viikolla listaykkösenä jatkaa Vain Elämää ”Kausi 6 Toinen Kattaus” (#1)! Albumilistan kärjestä löytyvät myös Vain Elämää ”Kausi 6 Ensimmäinen Kattaus” (#2) ja Katy Perry ”Witness” (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Ed Sheeran ”Divide” (#4), Haloo Helsinki! ”Hulluuden Highway” (#5), Reino Nordin ”Antaudun” (#6), Teflon Brothers ”Circus” (#7), Laura Voutilainen ”Miks Ei” (#8), Michael Monroe ”Best Of” (#9) ja Anathema ”The Optimist” (#10

Albumilistalta tällä viikolla löytyy neljä uutta albumia:

#3 Katy Perry – Witness
#9 Michael Monroe – Best Of
#10 Anathema – The Optimist
#32 Mikko Joensuu Amen 3

Sinkkulistalle tällä viikolla nousee kuusi uutta kappaletta: #3 David Guetta – 2U (feat. Justin Bieber, #4 Mikael Gabriel – Riippumatto, #10 Nikke Ankara – Miks Ei, #17 Arttu Wiskari – Meidän biisi, #18 Herrat – Kumiankka

Sinkkulistan TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#1 Luis Fonsi, Daddy Yankee – Despacito (Remix) [feat. Justin Bieber]
#2 Antti Tuisku – Hanuri (feat. Boyat)
#5 Evelina – Kylmii Väreitä
#6 Portion Boys – Karjala Takas
#7 Axwell Î Ingrosso – More Than You Know
#8 Yksi Totuus – Vielä Kerran (feat. Tommi Läntinen)
#9 Robin – Hula Hula (feat. Nelli Matula)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), lataus (TOP 30), stream (TOP 50) ja radiosoittolista (TOP 100).

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa; 

www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä; 

www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen