Haloo Helsinki! jatkaa listaykkösenä seitsemättä viikkoa

29.4.2017

Tällä viikolla listaykkösenä jatkaa Haloo Helsinki! ”Hulluuden Highway” (#1)! Albumilistan kärjestä löytyvät myös Ed Sheeran ”Divide” (#2) ja Gasellit ”Veli (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Reino Nordin ”Antaudun” (#4), Kendrick Lamar ”DAMN.” (#5), Eri Esittäjiä ”Anssi Kela Ja Isot Biisit” (#6), The Chainsmokers ”Memories..Do Not Open” (#7), Elokuvamusiikkia ”Fast & Furious 8: The Album” (#8), Zara Larsson ”So Good” (#9) ja Eläkeläiset ”Humppa Of Finland” (#10).

Albumilistalta tällä viikolla löytyy kuusi uutta albumia:

#3 Gasellit – Veli
#6 Eri Esittäjiä – Anssi Kela ja isot biisit
# 10 Eläkeläiset – Humppa Of Finland
#11 Pitbull – Climate Change
#21 Keko Salata – Neuroottinen, dramaattinen, charmikas
#23 Negatiiviset Nuoret – Negatiiviset Nuoret

Sinkkulistalle tällä viikolla nousee viisi uutta kappaletta: #1 Nikke Ankara – Pettävällä Jäällä, #2 Luis Fonsi, Daddy Yankee – Despacito (Remix) [feat. Justin Bieber], #3 Robin – Rakkaus On Lumivalkoinen, #4 Profeetat – Jokainen Kyynel sekä #19 Shawn Mendes – There’s Nothing Holding Me Back

Sinkkulistan TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#5 Reino Nordin – Antaudun
#6 Robin – Hula Hula (feat. Nelli Matula)
#7 Clean Bandit – Symphony (feat. Zara Larsson)
#8 Ed Sheeran – Shape Of You
#9 Antti Tuisku – Rahan Takii
#10 Future – Mask Off

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), lataus (TOP 30), stream (TOP 50) ja radiosoittolista (TOP 100).

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/ 

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;

www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen

#listaykkönen #suomenvirallinenlista