Haloo Helsingin kuudes viikko listaykkösenä

22.4.2017

Tällä viikolla listaykkösenä jatkaa Haloo Helsinki! ”Hulluuden Highway” (#1)! Albumilistan kärjestä löytyvät myös Ed Sheeran ”Divide” (#2) ja Kendrick Lamar ”DAMN.” (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Reino Nordin ”Antaudun” (#4), The Chainsmokers ”Memories…Do Not Open” (#5), Zara Larsson ”So Good” (#6), Drake ”More Life” (#7), Antti Tuisku ”En Kommentoi” (#8), Popeda ”Haista… Popeda!” (#9) ja Elokuvamusiikkia ”Fast & Furious 8: The Album” (#10).

Albumilistalta tällä viikolla löytyy yksi uusi albumi:

#25 Dagger D – Ten Lives

Sinkkulistalle tällä viikolla nousee kolme uutta kappaletta: #11 Gasellit – Muistanks Mä Väärin? (feat. Karri Koira), #14 Kendrick Lamar– HUMBLE. sekä #20 Arttu Wiskari – Työmiehen lauantai (feat. Tippa-T)

Sinkkulistan TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#1 Reino Nordin – Antaudun
#2 Clean Bandit – Symphony (feat. Zara Larsson)
#3 Antti Tuisku – Rahan Takii
#4 Ed Sheeran – Shape of You
#5 Robin – Hula Hula (ft. Nelli Matula)
#6 Laura Voutilainen – Mä En Kestä
#7 Future – Mask Off
#8 JVG – Sitä säät mitä tilaat (ft. Ellinoora)
#9 Selena Gomez, Kygo – It Ain’t Me
#10 Jason Derulo – Swalla (feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), lataus (TOP 30), stream (TOP 50) ja radiosoittolista (TOP 100).

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;

www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen

#listaykkönen #suomenvirallinenlista