Haloo Helsinki! jatkaa listaykkösenä

25.3.2017

Tällä viikolla listaykkösenä jatkaa Haloo Helsinki! ”Hulluuden Highway” (#1)! Albumilistan kärjestä löytyvät myös Ed Sheeran ”Divide” (#2) ja Popeda ”Haista…Popeda!” (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Turmion Kätilöt ”Dance Panique” (#4), Depeche Mode ”Spirit” (#5), Reino Nordin ”Antaudun” (#6), Drake ”More Life” (#7), Zara Larsson ”So Good” (#8), Elokuvamusiikkia ”Fifty Shades Darker” (#9) ja The Weeknd ”Starboy” (#10).

Albumilistalta löytyy myös uutuus:

#13 Tiisu – Tänne Ei Jää Kukaan

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi viisi uutta kappaletta: #3 JVG – Urheiluhullu, #16 Clean Bandit – Symphony (feat. Zara Larsson), #18 Ida Paul & Kalle Lindroth – Kun Tää Loppuu, #19 Jason Derulo – Swalla (feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign), #20 Teflon Brothers – Arvon Leidit

 

Sinkkulistan TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#1 Ed Sheeran – Shape of You
#2 Antti Tuisku – Rahan Takii
#4 JVG – Sitä säät mitä tilaat (ft. Ellinoora)
#5 Selena Gomez, Kygo – It Ain’t Me
#6 Reino Nordin – Antaudun
#7 Haloo Helsinki! – Hulluuden Highway
#8 Laura Voutilainen – Mä En Kestä
#9 Mikael Gabriel, Isac Elliot – Liikaa Sussa Kii
#10 Jax Jones – You Don’t Know Me (feat. Raye)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30), Striimatuimmat (TOP 50) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;

www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen

#listaykkönen #suomenvirallinenlista