Pariisin Kevät nousee listaykköseksi albumilla Kuume!

11.2.2017

Tällä viikolla listaykköseksi nousee Pariisin Kevät ”Kuume” (#1)! Listan kärjestä löytyvät myös The Weeknd ”Starboy” (#2) ja Evelina ”24K” (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Paula Koivuniemi ”Duetot” (#4), Sia ”This Is Acting” (#5), Vain Elämää ”Vain Elämää – Kausi 5 Ensimmäinen Kattaus” (#6), Migos ”Culture” (#7), Marcus & Martinus ”Together” (#8), Sanni ”Sanni” (#9) ja Vesala ”Vesala” (#10).

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi viisi uutta kappaletta: Mikael Gabriel, Isac Elliot – Liikaa Sussa Kii #1, Mikael Gabriel, Isac Elliot – Ring Ring Ring #7, Martin Garrix, Dua Lipa – Scared to Be Lonely #9, Mikael Gabriel, Isac Elliot – Rullaan #17 sekä Aleksanteri Hakaniemi – Filmi katkee (Feat. Aste).

Sinkkulistan TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#2 Ed Sheeran – Shape of You
#3 Haloo Helsinki! – Hulluuden Highway
#4 Alan Walker – Alone
#5 The Chainsmokers – Paris
#6 Mäkki – Mixet Tahdo (feat. Pyhimys)
#8 Clean Bandit – Rockabye (feat. Sean Paul & Anne-Marie)
#10 Jenni Vartiainen – Turvasana

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;

www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;

www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen #listaykkönen #suomenvirallinenlista

#listaykkönen #suomenvirallinenlista