Listaykkösenä The Weeknd – Starboy!

7.1.2017

Tällä viikolla listaykkösenä The Weeknd ”Starboy”(#1)! Listan kärjestä löytyvät myös Vain Elämää ”Vain Elämää – Kausi 5 Ensimmäinen Kattaus” (#2) ja Evelina ”24K” (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Sia ”This Is Acting”(#4), Sanni ”Sanni” (#5), Vain Elämää ”Vain Elämää – Kausi 5 Toinen Kattaus” (#6), Metallica – Hardwired – To Self-Destruct (#7), Kaija Koo ”Sinun Naisesi” (#8), Antti Tuisku ”En Kommentoi”(#9) ja Jarkko Ahola ”Romanssi” (#10).

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi kolme uutta kappaletta: Roope Salminen & Koirat – Vilmasen Iinan Bileet (#17), Bruno Martini, Alok – Hear Me Now (Feat. Zeeba) (#19) sekä Tippa-T – Lujaa (Feat. Pete Parkkonen) (#20).

TOP 10 piti sisällään seuraavat kappaleet:

#1 Arttu Lindeman – Hukutaan
#2 Alan Walker – Alone
#3 Clean Bandit – Rockabye (Feat. Sean Paul & Anne-Marie)
#4 Mikael Gabriel – Loistat Pimeäs
#5 Profeetat, Elastinen, Cheek – Sinuhe
#6 The Weeknd – Starboy (Feat. Daft Punk)
#7 Steve Aoki, Louis Tomlinson – Just Hold On
#8 Burak Yeter – Tuesday (Feat. Danelle Sandoval)
#9 Nikke Ankara – Pisamat
#10 JVG – Mist Sä Tuut, Part. 2

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä; 

www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen

#listaykkönen #suomenvirallinenlista