Listaykkösenä jatkaa The Weeknd albumilla Starboy!

14.1.2017

Tällä viikolla listaykkösenä jatkaa The Weeknd ”Starboy” (#1)! Listan kärjestä löytyvät myös Paula Koivuniemi ”Duetot” (#2) ja Evelina ”24K” (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Vain Elämää ”Vain Elämää – Kausi 5 Ensimmäinen Kattaus”(#4), Sia ”This is Acting” (#5), Sanni ”Sanni” (#6), Metallica ”Hardwired – To Self-Destruct” (#7), Vain Elämää ”Vain Elämää – Kausi 5 Toinen Kattaus” (#8), Antti Tuisku ”En Kommentoi” (#9) ja A Tribe Called Quest ”We Got It From Here… Thank You 4 Your Service” (#10).

Listalta löytyy myös uutuudet:

#41 Post Malone – Stoney
#46 Pink Guy – Pink Season

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi neljä uutta kappaletta: Ed Sheeran – Shape of You (#1), Antti Tuisku – Mä Hiihdän (#2), Ed Sheeran – Castle on the Hill (#5), sekä Aste – Enemmän Kuin Valmis (#18).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#3 Alan Walker – Alone
#4 Arttu Lindeman – Hukutaan
#6 Clean Bandit – Rockabye (Feat Sean Paul & Anne-Marie)
#7 Mikael Gabriel – Loistat Pimeäs
#8 Profeetat, Elastinen, Cheek – Sinuhe
#9 Steve Aoki, Louis Tomlinson – Just Hold On
#10 The Weeknd – Starboy (Feat. Daft Punk)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;

www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;

www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen
#listaykkönen #suomenvirallinenlista