Heikki Paasonen juontaa Emma Gaalan! Palkintojen jakajina mm. Jenni Vartiainen, Saara Aalto, Antti Tuisku, Jaajo Linnonmaa, Anni Hautala…

24.1.2017

Maamme suurin ja arvostetuin musiikkigaala järjestetään lauantaina 4. helmikuuta. Jo 31. kertaa järjestettävä Emma Gaala nähdään suorana lähetyksenä Nelosella.

Emma Gaala järjestetään lauantaina 4. helmikuuta Espoon Metro Areenalla. Gaalassa on paikalla koko kotimaisen musiikkialan ehdoton kerma. Gaala esitetään suorana lähetyksenä Nelosella klo 20. Suoran lähetyksen juontaa Heikki Paasonen.

Paasonen on innoissaan pestistä. Ensi viikko onkin juontajalle melkoinen superviikko, sillä lauantain Emma Gaalan lisäksi hänen nimeään kantava Heikki Paasonen Show starttaa Nelosella torstaina ja lisäksi Heikin näkyvyydestä pitää huolen The Voice of Finland torstaina ja perjantaina.
"Teen Neloselle tällä hetkellä ainoastaan kahta ohjelmaa päällekkäin. Olenkin ehtinyt olla jo huolissani siitä, mitä teen kaikella vapaa-ajallani. Onneksi minua kuitenkin pyydettiin vielä Emma Gaalan juontajaksi. Näin varmistetaan Paasonen-saturaatio torstain ja perjantain lisäksi myös lauantai-iltana!

Vakavasti puhuen Emma Gaala on syystäkin puhutuin tapahtuma kotimaisissa musiikkipiireissä. Emma-palkinnot ovat artistien keskuudessa äärimmäisen arvostettuja, ja on hienoa, että Suomessa osataan juhlistaa laadukasta kotimaista tekemistä. Kovana musadiggarina koen olevani etuoikeutettu saadessani juontaa tämän hienon tapahtuman, joka järjestetään artistien ohella ennen kaikkea kotimaiselle yleisölle,Paasonen sanoo.
Komean juontajan lisäksi myös lista gaalan palkintojen jakajista on komea. Lavalla nähdään mm. muusikot Antti Tuisku, Jenni Vartiainen, Saara Aalto, Anna Puu, Samu Haber, Paperi T, Lauri Ylönen ja Pariisin kevään Arto Tuunela, radiosta tutut Harri Moisio, Sami Kuronen, Pauliina Puurila, Anni Hautala, Jaajo Linnonmaa, Aki Linnanahde ja Minna Kuukka, Suomen Huippumalli haussa -juontaja Maryam Razavi, suosikkibloggaaja Mariieveronica sekä näyttelijä Pirkka-Pekka Petelius.

Jo aiemmin on kerrottu, että gaalassa esiintyvät Profeetat, Haloo Helsinki!, Vesala, Mikael Gabriel, SANNI, Alma, Isac Elliot, Arttu Lindeman, Suvi Teräsniska, Evelina, Ellinoora ja Alex Mattson.
Tunnustusta kuluneen vuoden aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille jaetaan 22 eri kategoriassa. Tänä vuonna eniten ehdokkuuksia kahmivat Vesala, SANNI, Alma, Lauri Tähkä ja Stam1na.

Listan Emma Gaalan ehdokkaista löydät täältä: www.emmagaala.fi/fi/ehdokkaat

Emma Gaala on Musiikkituottajat – Ifpi Finland Ry:n järjestämä musiikkialan tapahtuma, jossa palkitaan vuoden menetyneimmät taiteilijat ja alan ammattilaiset. Emma-palkintoja on jaettu vuodesta 1983 alkaen. Emma-palkintojen myöntökriteerejä ovat musiikillinen kiinnostavuus, menestykset musiikillisesti ja kaupallisesti äänitealalla sekä taiteilijan suosio eri mittareilla arvioituna.

Lisätietoja gaalasta:

Katja Vauhkonen / Fullsteam Management
katja@fullsteam.fi
0407479933

Nelonen:
tiedotus@nelonenmedia.fi

PR-koordinaattori:
mia.paavonen@nelonenmedia.fi
p. 0406341546

 

www.facebook.com/EmmaGaala 

www.instagram.com/emmagaala/

twitter.com/emma_gaala