Vuoden 2016 Emma-palkintoehdokkaat on julkistettu Eniten Emma-ehdokkuuksia saivat Vesala, SANNI, Alma ja Stam1na

13.12.2016

Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus Emma Gaala järjestetään 4.2.2017. Tunnustusta kuluneen vuoden aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille jakava gaala on nyt julkistanut vuoden 2017 ehdokkaat. Palkintoja jaetaan 22 eri kategoriassa. Tänä vuonna eniten ehdokkuuksia kahmivat Vesala, SANNI, Alma ja Stam1na. Vesala kahmi huikeat seitsemän ehdokkuutta ollen ehdolla myös mm. Vuoden tuottajaksi. SANNI on ehdolla kuudessa eri kategoriassa ja sekä Alma että Stam1na viidessä kategoriassa.

Kaikki kategoriat ehdokkaineen löytyvät www.emmagaala.fi sivuilta. Näiden jo julkistettujen kategorioiden lisäksi on mahdollista, että Emma Gaalassa jaetaan vuosikohtaisesti erikseen harkittavia erikois-Emmoja.

Järjestyksessään jo 31. Emma Gaalaa juhlitaan lauantaina 4.2.2017 Espoon Metro Areenalla. Gaalan lippujen myynti Ticketmasterin ja Tiketin kautta.
Maamme suurimman ja arvostetuimman musiikkialan gaalan lavalla tullaan näkemään illan aikana liuta supertähtiä ja viihdealan staroja. Musiikkiesityksistä illan aikana vastaa jo kansainvälistä mainettakin niittänyt superlupaus Alma, EDM-stara Alex Mattson, poptähti Evelina, juuri platinaa myynyt laulaja Ellinoora, Spotifyhistoriaa ensimmäisellä singlellään tehnyt Tube-tähti Arttu Lindeman, Vain elämää-sarjan myötä koko kansan suosioon noussut räppäri Mikael Gabriel, Amerikkaa parhaillaan valloittava Isac Elliot, Suomen suosituimpiin naislaulajiin kuuluva Suvi Teräsniska sekä monilahjakkuus Vesala. Esiintyjäkaartiin on vielä tulossa lisäyksiä.

Emma Gaala 2017
La 4.2.2017
Espoo Metro Areena, Urheilupuistontie 3 02200 Espoo
Ovet aukeavat klo 17.30, ohjelma alkaa noin klo 18:30 ja suora tv-lähetys klo 20.00-22:00 Nelosella.

Liput alkaen 27,50€
Ticketmaster & Tiketti

www.ticketmaster.fi/event/194837

www.tiketti.fi/tapahtuma/43575

 

www.emmagaala.fi

www.facebook.com/EmmaGaala

www.instagram.com/emmagaala

twitter.com/emma_gaala

Pressikontakti:
Katja Vauhkonen / Fullsteam Management

katja@fullsteam.fi

0407479933

Tapahtumajärjestäjä:
Backbone Marketing Oy
Antti Eriksson
antti@backbonemarketing.fi