Paluu ykköseksi, listasijalla 1 Metallica albumilla Hardwired…to self-destruct!

24.12.2016

Tällä viikolla listaykköseksi palaa Metallica ”Harwired…to self-destruct (#1)! Listan kärjestä löytyvät myös Jarkko Ahola ”Romanssi” (#2) ja Waltteri Torikka ”Rakkaus” (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Vain Elämää ”Vain Elämää – Kausi 5 Ensimmäinen Kattaus”(#4), Vain Elämää ”Vain Elämää – Kausi 5 Toinen Kattaus” (#5), Kaija Koo ”Sinun naisesi” (#6), Eri Esittäjiä: ”Raskasta Joulua: Tulkoon Joulu – Akustisesti” (#7), Sanni ”Sanni” (#8), Suvi Teräsniska ”Sinä Olet Kaunis” (#9) ja The Weeknd ”Starboy” (#10).

Listalta löytyy myös uutuudet:

#39 Rajaton – Salaisuus
#41 Eri Esittäjiä – 40 Rock ´n´Roll Xmas
#44 Kaikkien Aikojen Paras Joululevy – Kaikkien Aikojen Paras Joululevy 5

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi neljä uutta kappaletta: JVG – Mist sä tuut, Part. 2 (#4), Steve Aoki, Louis Tomlinson – Just Hold On (#7), Taylor Swift & Zayn Malik – I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker) (#17), sekä Skandaali – Panomies (#20).
TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#1 Alan Walker – Alone
#2 Profeetat, Elastinen, Cheek – Sinuhe
#3 Clean Bandit – Rockabye (Feat. Sean Paul & Anne-Marie)
#5 The Weeknd – Starboy (Feat. Daft Punk)
#6 Haloo Helsinki! – Rakas
#8 Rae Sremmurd – Black Beatles (feat. Gucci Mane)
#9 Burak Yeter – Tuesday (Feat. Danelle Sandoval
#10 Nikke Ankara – Pisamat

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;

www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen

#listaykkönen #suomenvirallinenlista