Listaykkösenä Vain Elämää – Kausi 5 Ensimmäinen Kattaus!

5.11.2016

Tällä viikolla listaykkösenä Vain Elämää ”Vain Elämää: Kausi 5 Ensimmäinen Kattaus” (#1)! Listan kärjestä löytyvät myös Vain Elämää ”Vain Elämää: Kausi 5 Toinen Kattaus” sijalta kaksi (#2) ja Evelina ”24K” (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Sanni ”Sanni”(#4), Waltteri Torikka ”Rakkaus” (#5), Tuure Kilpeläinen Ja Kaihon Karavaani ”Surusilmäinen Kauneus” (#6), Sia ”This Is Acting” (#7), Vesa-Matti Loiri ”Pyhät Tekstit” (#8), Ellinoora ”Villi Lapsi”(#9) ja Avenged Sevenfold ”The Stage”(#10).

Listalta löytyy myös uutuudet:

#18 Testament – Brotherhood Of The Snake
#20 Tove Lo – Lady Wood
#23 Tre-Funk III – Planeetta Funk
#27 Teksti-TV 666 – 1,2,3
#48 James Arthur – Back From The Edge

 

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi neljä uutta kappaletta: Clean Bandit – Rockabye (feat. Sean Paul & Anne-Marie) (#9), Adi L Hasla – Ei Mitään Jiitä (#12), Alma – Dye My Hair (#15), Maroon 5 – Don’t Wanna Know (feat. Kendrick Lamar) (#20).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#1 Arttu Lindeman – Menee tunteisiin
#2 Mikael Gabriel – Lumi Teki Enkelin Eteiseen
#3 The Weeknd – Starboy (feat. Daft Punk)
#4 Aste – Peruskallio
#5 Evelina – Ei Filtterii
#6 Mikael Gabriel – Tyhjässä Huoneessa
#7 Lauri Tähkä – Kipua
#8 Burak Yeter – Tuesday (feat. Danelle Sandoval)
#10 Kaija Koo – Nää Yöt Ei Anna Armoo (feat. Cheek)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;

www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen

#listaykkönen #suomenvirallinenlista