Sannin albumi listaykköseksi!

15.10.2016

Tällä viikolla listalle nousee uusi ykkönen Sanni ”Sanni” (#1)! Listan kärjestä löytyvät myös Sonata Arctica ”The Ninth Hour” sijalta kaksi (#2) ja Suvi Teräsniska ”Sinä Olet Kaunis” (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Lauri Tähkä ”Vien Sut Täältä Kotiin” (#4) Greenday ”Revolution Radio” (#5), Opeth ”Sorceress” (#6), Shawn Mendes ”Illuminate” (#7), Ellinoora ”Villi Lapsi” (#8), Klamydia ”Antisupersankarit”(#9) ja Ariana Grande ”Dangerous Woman”(#10).

Listalta löytyy myös uutuudet:

#11 Meshuggah – The Violent Sleep Of Reason
#18 Edu Kettunen – Autioilla Rannoilla
#20 Eri Esittäjiä: Love Records – Kaikki Singlet 4
#27 OneRepublic – Oh My My
#34 Norah Jones – Day Breaks
#35 Bts – Wings
#44 Alter Bridge – The Last Hero

 

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi kuusi uutta kappaletta: Mikael Gabriel – Lumi Teki Enkelin Eteisen (#1), Kaija Koo – Nää Yöt Ei Anna Armoo (Feat. Cheek) (#6), Sanni – Ku Kanye Kanyee (Feat. Cheek) (#7), Anna Puu – Kovaa (#16), Chisu – Älä Herätä Mua Unesta (#18), Burak Yeter – Tuesday (Feat. Danelle Sandoval) (#20).

 

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:
#2 Lauri Tähkä – Kipua
#3 Mikael Gabriel – Pauhaava Sydän
#4 Sanni – Oo Se Kun Oot (Feat. Paperi T)
#5 Evelina – Ei Filtterii
#8 The Weeknd – Starboy (Feat. Daft Punk)
#9 Mikael Gabriel – Mun Kot Ei Oo Täällä
#10 Sia – The Greatest (Feat. Kendrick Lamar)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;

www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen

#listaykkönen #suomenvirallinenlista