Listaykkönen Suvi Teräsniska!

8.10.2016

Tällä viikolla listalle nousee uusi ykkönen Suvi Teräsniska ”Sinä Olet Kaunis” (#1)! Listan kärjestä löytyvät myös Poets of the Fall ”Clearview” sijalta kaksi (#2) ja Opeth ”Sorceress” (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Lauri Tähkä ”Vien Sut Täältä Kotiin” (#4), Klamydia ”Antisupersankarit” (#5), Jarkko Martikainen & Luotetut Miehet ”Ruosterastaat” (#6), Ellinoora ”Villi Lapsi” (#7), Volbeat ”Seal the Deal & Let’s Boogie”(#8), Shawn Mendes ”Illuminate” (#9) ja Insomnium ”Winter’s Gate”(#10).

Listalta löytyy myös uutuudet:

#19 Bon Iver – 22, A Million
#26 Epica – The Holographic Principle
#50 Mick Gordon – Doom (Original Game Soundtrack)

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi neljä uutta kappaletta: Evelina – Ei Filtterii (#2), Lauri Tähkä – Ei Kipua (#8), Bang For The Buck – Klassikoita (feat. Anna Abreu & JVG) (#15), Suvi Teräsniska – Päästä mut pois (#19).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:
#1 Mikael Gabriel – Pauhaava Sydän
#3 Mikael Gabriel – Mun Koti Ei Oo Täällä
#4 Chisu – Polte
#5 The Weeknd – Starboy (feat. Daft Punk)
#6 Sia – The Greatest (feat. Kendrick Lamar)
#7 Ellinoora – Elefantin paino
#9 Anna Puu – Suudellaan
#10 DJ Snake – Let Me Love You (feat. Justin Bieber)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;

www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

 

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;

www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen

#listaykkönen #suomenvirallinenlista