Insomnium ykköseksi!

1.10.2016

Tällä viikolla listalle nousee uusi ykkönen Insomnium ”Winter’s Gate” (#1)! Listan kärjestä löytyvät myös Klamydia ”Antisupersankarit” sijalta kaksi (#2) ja Lauri Tähkä ”Vien Sut Täältä Kotiin” (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Ellinoora ”Villi Lapsi” (#4), Ghost ”Meliora”(#5), Vesala ”Vesala”(#6), Justin Bieber ”Purpose” (#7), Drake ”Views” (#8), Shawn Mendes ”Illuminate” (#9) ja Ariana Grande ”Dangerous Woman”(#10).

Listalta löytyy myös uutuudet:

#11 Bruce Springsteen – Chapter And Verse
#24 Airborne – Breakin’ Outta Hell
#34 Quake The Earth – Declaration Of War
#46 Kansas – The Prelude Implicit

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi kolme uutta kappaletta: The Weeknd – Starboy (feat. Daft Punk (#5), Mikael Gabriel – Mun Koti Ei Oo Täällä (#11) sekä Calvin Harris – My Way (#15). Sinkkulistan kärjestä löytyy: Mikael Gabriel – Pauhaava Sydän (#1), Chisu – Polte (#2), Sanni – Oo Se Kun Oot (feat. Paperi T) (#3).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:
#4 Ellinoora – Elefantin Paino
#6 Anna Puu – Suudellaan
#7 Sia – The Greatest (feat. Kendrick Lamar)
#8 DJ Snake – Let Me Love You
#9 The Chainsmokers – Closer (feat. Halsey)
#10 Tungevaag & Raaban – Beast (feat. Isac Elliot)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;

www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen

#listaykkönen #suomenvirallinenlista