Listaykkösenä Retroperjantai We Love The 90´s Vol. 2!

10.9.2016

Tällä viikolla listalle nousee uusi ykkönen Eri esittäjiä ”Retroperjantai: We Love The 90’s, Vol.2” (#1)! Listan kärjestä löytyvät myös Vesala ”Vesala” sijalta kaksi (#2) ja Sabaton ” The Last Stand” sijalta kolme (#3).

Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Drake ”Views” (#4), Tuuttimörkö ”Kromihammas” (#5), Ariana Grande ”Dangerous Woman”(#6), Eri esittäjiä ”Suicide Squad: The Album” (#7), Antti Tuisku ”En Kommentoi” (#8), DJ Snake ”Encore” (#9) ja Twenty One Pilots ”Blurryface” (#10).

Listalta löytyy myös uutuudet:

#12 Ile Kallio Big Rock Band – Right Now

#37 Terveet Kädet – Ugh!!! Terveet Kädet Elävänä

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi yksi uusi kappale: Shawn Mendes – Treat You Better (#19) .Sinkkulistan kärjestä löytyy Arttu Lindeman – Faijas (feat. Lucas) (#1), Cheek – All Good Everything (#2) ja Hank Solo – Söpö (#3).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:
#4 Dj Snake – Let Me Love You (feat. Justin Bieber)
#5 Lil Wayne, Imagine Dragons, Wiz Khalifa – Sucker For Pain
#6 Major Lazer – Cold Water (feat. Justin Bieber & MØ)
#7 Twenty One Pilots – Heathens
#8 Pete Parkkonen – Mitä mä teen (feat. JVG)
#9 The Chainsmokers – Closer (feat. Halsey)
#10 Martin Garrix, Bebe Rexa – In the Name Of Love

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;

www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;

www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen

#listaykkönen #suomenvirallinenlista #svl