Listaykkösenä Nick Cave & The Bad Seeds albumilla Skeleton Tree!

17.9.2016

Tällä viikolla listalle nousee uusi ykkönen Nick Cave & The Bad Seeds ”Skeleton Tree” (#1). Listan kärjestä löytyvät myös Devin Townsend Project ”Transcendence” sijalta kaksi (#2) ja Anna Abreu ”Sensuroimaton Versio” sijalta kolme (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Eri esittäjiä: ”Retroperjantai: We Love The 90’s, Vol.2” (#4), Vesala ”Vesala” (#5), Drake ”Views” (#6), Ariana Grande ”Dangerous Woman” (#7), Sabaton ”The Last Stand” (#8), Edorf ”Varjojen Piiri” (#9) ja Steve ’n’ Seagulls ”Brothers In Farms” (#10).

Listalta löytyy myös uutuudet:

#11 Hanna Pakarinen – Synnyin, Elän, Kuolen
#13 Bastille – Wild World
#14 Pain – Coming Home
#18 Psychework – The Dragon’s Year
#27 Eri esittäjiä: Love Records – Kaikki Singlet 3
#43 Tommi Liimatta – Rokokoo Computer
#48 Evergrey – The Storm Within

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi viisi uutta kappaletta: Sia – The Greatest (feat. Kendrick Lamar) (#9), Ellinoora – Elefantin paino (#10), Zara Larsson – Ain’t My Fault (#13), Tungevaag & Raaban – Beast (feat. Isac Elliot) (#14), Elias Kaskinen & Päivän Sankarit – Irti (#18). Sinkkulistan kärjestä löytyy DJ Snake – Let Me Love You (feat. Justin Bieber) (#1), Arttu Lindeman – faijas (feat. Lucas) (#2) ja Hank Solo – Söpö (#3).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:
#4 Cheek – All Good Everything
#5 The Chainsmokers – Closer (feat. Halsey)
#6 Twenty One Pilots – Heathens
#7 Major Lazer – Cold Water (feat. Justin Bieber & MØ)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;

www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;

www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen

#listaykkönen #suomenvirallinenlista #svl