Lauri Tähkä listan kärkeen!

24.9.2016

Tällä viikolla listalle nousee uusi ykkönen Lauri Tähkä ” Vien Sut Täältä Kotiin” (#1)! Listan kärjestä löytyvät myös Ellinoora ”Villi Lapsi” sijalta kaksi (#2) ja Vesala ”Vesala” (#3). Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Anna Abreu ”Sensuroimaton Versio” (#4), Eri esittäjiä ”Retroperjantai: We Love The 90’s, Vol.2” (#5), Mira Luoti ”Tunnelivisio” (#6), Drake ”Views” (#7), Ariana Grande ”Dangerous Woman” (#8), Kent ”Best Of” (#9) ja Lordi ”Monstereophonic – Theaterror Vs. Demonarchy” (#10).

Listalta löytyy myös uutuudet:

#12 Ghost – Popestar

#20 KYPCK – 3epo

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi neljä uutta kappaletta: Sanni – Oo Se Kun Oot (feat. Paperi T) (#1), Mikael Gabriel – Pauhaava Sydän (#3), Chisu – Polte (#17), Anna Puu – Suudellaan (#18). Sinkkulistan kärjestä löytyy Ellinoora – Elefantin Paino (#2) sekä Mikael Gabriel – Pauhaava Sydän (#3).

 

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:
#4 Sia – The Greatest (feat. Kendrick Lamar)
#5 Tungevaag & Raaban – Beast (feat. Isac Elliot)
#6 DJ Snake – Let Me Love You (feat. Justin Bieber)
#7 Cheek – All Good Everything
#8 The Chainsmokers – Closer (feat. Halsey)
#9 Twenty One Pilots – Heathens
#10 Hank Solo – Söpö

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;

www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;

www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen

#listaykkönen #suomenvirallinenlista #svl