Yhdeksän viikkoa listan kärjessä!

20.8.2016

Vesalalla jo yhdeksäs viikko albumilistan kärjessä (#1)! Listan kärjestä löytyvät myös Antti Tuiksu ”En Kommentoi” sijalta kaksi (#2) ja Drake ”Views” sijalta kolme (#3).

Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Juha Tapio ”Loistava Kokoelma” (#4), Volbeat ”Seal the Deal & Let’s Boogie” (#5), Eri esittäjiä ”Suicide Squad: The Album” (#6), Sia ”This Is Acting” (#7), DJ Snake ”Encore” (#8), Robin ”Yhessä” (#9) ja Twenty One Pilots ”Blurrface” (#10).

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi seitsemän uutta kappaletta: Dj Snake – Let Me Love You (feat. Justin Bieber) (#4), Petri Nygård – Soittorasia (feat. Mariska) (#5), Pete Parkkonen – Mitä mä teen (feat. JVG) (#6), Martin Garrix, Bebe Rexha – In the Name of Love (#9), Twenty One Pilots – Heathens (#12), Heikki Kuula – Suomalainen Mies (#13) ja Reino Nordin – Kosketa (#14). Sinkkulistan kärjestä puolestaan löytyy Hank Solo – Söpö (#1), Major Lazer – Cold Water (feat. Justin Bieber & MØ) (#2) ja Nikke Ankara – Mona Lisa (#3).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#7 Lil Wayne, Imagine Dragons, Wiz Khalifa – Sucker For Pain (With Logic & Ty Dolla $ign ft. X Ambassadors
#8 Mäkki – Muistikuvien Vanki (feat. Keko Salata)
#10 Roope Salminen & Koirat – Snadi

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen
instagram.com/listaykkonen/
twitter.com/listaykkonen

#listaykkönen #suomenvirallinenlista #svl