Volbeat nousee suoraan listan kärkeen!

11.6.2016

Volbeat menee suoraan Virallisen listan listaykköseksi albumillaan ”Seal the Deal & Let’s Boogie” (#1)! Listan kärjestä löytyvät myös Elastinen ”Elastinen feat.” sijalta kaksi (#2) ja Drake ”Views” sijalta kolme (#3)

Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Yö ”Puolet Taivaasta Puolet Helvetistä” (#4), Antti Tuisku ”En Kommentoi” (#5), Twenty One Pilots ”Blurryface” (#6), Kygo ”Cloud Nine” (#7), Fifth Harmony ”7/27” (#8), Robin ”Yhdessä” (#9) ja Kent ”Då Som Nu För Alltid” (#10).

Albumilistalta löytyvät myös nämä uutuudet:

#14 Mikko Joensuu – Amen 1
#15 Dark Funeral – Where Shadows Forever Reign
#20 Roxette – Good Karma
#25 Tarja – The Brightest Void
#32 Draama-Helmi – Draama-Helmin erehdys
#37 Paul Simon – Stranger to Stranger

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi neljä uutta kappaletta: Teflon Brothers – Hubba Bubba (feat. Ressu Redford & Heavyweight) (#2), Tungevaag & Raaban – Magical (#12), Lucas – 101 Prosenttia (feat. Vilma Alina) ja Raappana – Chilii (feat. Sini Yasemin) (#14). Sinkkulistan kärjestä löytyy JVG – Hehkuu (#1) ja VG+, Seksikäs-Suklaa – Bandida (#3).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#4 Petri Nygård – Pannaan Suomi Kuntoon
#5 Calvin Harris – This Is What You Came For (feat. Rihanna)
#6 Mike Perry – The Ocean (feat. Shy Martin)
#7 Mäkki – Apuva
#8 Galantis – No Money
#9 Elastinen – Täytyy Jaksaa (feat. Sami Hedberg)
#10 Drake – One Dance (feat. Wizkid & Kyla)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen
instagram.com/listaykkonen/
twitter.com/listaykkonen

#listaykkönen #suomenvirallinenlista #svl