Volbeat jatkaa listaykkösenä!

18.6.2016

Volbeat jatkaa Virallisen listan listaykkösenä albumillaan ”Seal the Deal & Let’s Boogie” (#1)! Listan kärjestä löytyvät myös Elastinen ”Elastinen feat.” sijalta kaksi (#2) ja Drake ”Views” sijalta kolme (#3).

Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Petos “Testamentti” (#4), Antti Tuisku ”En Kommentoi” (#5), Rival Sons ”Hollow Bones” (#6), Yö ”Puolet Taivaasta Puolet Helvetistä” (#7), Twenty One Pilots ”Blurryface” (#8), Motörhead ”Clean Your Clock” (#9) ja Kygo ”Cloud Nine” (#10).

Sinkkulistalle tällä viikolla nousi neljä uutta kappaletta: Sanni – Vahinko (#2), Alan Walker – Sing Me to Sleep (#4), Alma – Karma (#10) ja David Guetta – This One’s for You (feat. Zara Larsson) (#11). Sinkkulistan kärjestä löytyy JVG – Hehkuu (#1) ja Teflon Brothers – Hubba Bubba (feat. Ressu Redford & Hevyweight) (#3).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#5 VG+, Seksikäs-Suklaa – Bandida
#6 Calvin Harris – This Is What You Came For (feat. Rihanna)
#7 Mike Perry – The Ocean (feat. Shy Martin)
#8 Raappana – Chilii (feat. Sini Yasemin)
#9 Petri Nygård – Pannaan Suomi Kuntoon

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen
instagram.com/listaykkonen/
twitter.com/listaykkonen

#listaykkönen #suomenvirallinenlista #svl