Madafakin levy #1!

19.3.2016

Roope Salminen & Koirat nousee virallisen listan ykköseksi levyllään ”Madafakin levy” (#1)! Listan kärjestä löytyvät myös Cheek ”Alpha Omega” sijalta kaksi (#2) ja Antti Tuisku ”En kommentoi” sijalta kolme (#3).

Virallisen listan TOP 10 koostuu seuraavasti: Major Lazer “Peace Is the Mission” (#4), Coldplay ”A Head Full of Dreams” (#5), Justin Bieber “Purpose” (#6), Robin “Yhdessä” (#7), Nikke Ankara “Nikke Tulee Kotiin” (#8), Adele ”25” (#9) ja Atomirotta ”II” (#10).

Albumilistalta löytyvät myös nämä uutuudet:

#14 Killswitch Engage – Incarnate
#18 Gettomasa – Chosen One
#41 Weeping Willows – Tomorrow Became Today

Sinkkulistalle saatiin kolme uutta kappaletta: Elastinen – Lempi (#5), Ollie – Ongelma(#12) ja Tungevaag & Raaban – Wolf(#13). Sinkkulistan kärjestä löytyy Cheek – Me ollaan ne, Pt. 2 (feat. Nikke Ankara, Elastinen, JVG, Kube, Pete Parkkonen) (#1), Antti Tuisku – Pyydä multa anteeks kunnolla (#2) ja Sannj – Että mitähän vittua (#3).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 Sia – Cheap Thrills
#7 Mäkki – Pakastin
#8 Vilma Alina – Juha88 (feat- Teflon Brothers)
#9 Roope Salminen & Koirat – Voodoo (feat. Anna Abreu)
#10 Evelina – Honey (feat. Mikael Gabriel)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen
instagram.com/listaykkonen/
twitter.com/listaykkonen